Satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi KoçZer, yeni dijital platformu ZerGO’yu duyurdu

Koç Topluluğu'nun kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi KoçZer, yeni dijital platformu ZerGO'yu tanıttı. Bu B2B pazaryeri, iş yerleri için güvenli ve dijital bir alışveriş deneyimi sunuyor.

2003 yılında Koç Topluluğu şirketlerinin medya satın alma ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan KoçZer, yirminci yılını yeni bir marka adıyla kutluyor.

Kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetiminde dijital stratejilere odaklanan KoçZer, Türkiye’nin en yeni şirketler arası pazaryeri ZerGO ile alıcı ve satıcıları güvenli bir platformda bir araya getirmeyi hedefliyor.

KoçZer’in 45 binden fazla tedarikçisi ve 130’dan fazla kategorideki uzmanlığı, ZerGO’da kendini gösteriyor. İş güvenliğinden ofis sarf malzemelerine, hırdavattan teknik ürünlere kadar geniş bir yelpazede ürünler sunan ZerGO, 130 binden fazla ürünü farklı ödeme seçenekleriyle erişilebilir hale getiriyor.

KoçZer Genel Müdürü Serhan Turfan, konuyla ilgili değerlendirmesinde, B2B ticarette güvenin önemine vurgu yaptı. İlk olarak kapalı devre e-ticaret platformu ZerOnline ile adım attıklarını belirten Turfan, değişen kullanıcı beklentileri ve B2B e-ticaret trendlerinin, ZerGO’nun geliştirilmesine ilham verdiğini ifade etti.

ZerGO ile iş yerlerine özel avantajlar

B2B e-ticaretin 11 trilyon dolarlık bir pazar olduğunu ve 2032’ye kadar 45 trilyon dolara ulaşmasının beklendiğini belirten Turfan, ZerGO’nun alıcı ve satıcıya sunduğu avantajlardan bahsetti. Satıcı şirketler, ürünlerini sergilerken baremli fiyat belirleme özelliği sayesinde sipariş adedi arttıkça müşteriye özel avantajlar sunabiliyor. Alıcılar ise spot alımlardan çoklu alımlara kadar her ölçekte satın alma gerçekleştirebiliyor. Sipariş takibi, faturalama, taksitle ödeme gibi alternatiflerle iş yeri ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını belirten Turfan, B2B e-ticaret deneyimini pürüzsüz hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Son dönemde iş yerlerinin peşin ödemede zorlandığını fark ettiklerini belirten Turfan, lansmana özel olarak Yapı Kredi iş birliği ile peşin fiyatına vade farksız 6 taksit fırsatını sunduklarını açıkladı. Bu ve benzeri kampanyalarla iş yerlerinin yanında olacaklarını belirtti.

Güncel İçerikler