DeepL’in yapay zeka destekli yeni ürünü: DeepL Write Pro

İş iletişimini güçlendirmek amacıyla DeepL’in yeni piyasaya sürdüğü yapay zeka destekli yazma asistanı DeepL Write Pro, kullanıcılara ifade, stil ve ton konusunda gerçek zamanlı önerilerde bulunuyor ve iş iletişiminin tüm bağlamını özümsüyor.

Küresel dil yapay zekası lideri DeepL, şirketler için geliştirdiği en yeni ürünü DeepL Write Pro’yu tanıttı. Bu ürün, DeepL’in kendi geniş dil modeli (LLM) tarafından desteklenen ilk hizmet olarak dikkat çekiyor ve çeviri ihtiyacı duyan herkes için büyük bir yenilik sunuyor.

Yazma sürecinde akıllı asistan

DeepL Write Pro, şirket içi iletişimden müşteri mesajlarına ve sözleşmelere kadar, işletmelerin dünya genelinde doğru ve güvenli bir şekilde iletişim kurmasına yardımcı oluyor. Diğer yapay zeka araçlarının aksine, DeepL Write Pro kullanıcıların taslak hazırlama sürecinde kelime seçimi, ifade, stil ve ton konularında gerçek zamanlı, yapay zeka destekli öneriler sunarak metinlerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Bu özellik, kullanıcıyla yapay zeka arasında yaratıcı bir sinerji yaratarak çeviri sırasında özgün sesin korunmasını sağlıyor.

Bir perakende şirketi, “Kurumsal iletişim ekibimiz, DeepL Write’ı Almanca ve İngilizce dokümanlarımızı geliştirmek için kullanıyor ve çok faydalı buluyor.” diyerek ürünün iç iletişimi güçlendirmedeki önemini vurguladı.

Üst düzey güvenlik

DeepL Write Pro’nun en büyük avantajlarından biri, kurumsal şirketler için sunduğu üst düzey güvenlik önlemleri. Cisco’nun 2024 Veri Gizliliği Kıyaslama Çalışması’na göre, birçok şirket gizlilik endişeleri nedeniyle yapay zeka araçlarını kullanmaktan çekiniyor ve %98’i harici gizlilik sertifikalarının satın alma kararlarında önemli olduğunu belirtiyor. DeepL’in yeni sürümü, maksimum veri güvenliği için TLS şifreleme ve metin silme gibi gelişmiş güvenlik önlemleri sunuyor.

Geniş Ürün Yelpazesi

DeepL Write Pro, DeepL Translator’ın kanıtlanmış doğruluğu ve güvenilirliği üzerine inşa edilmiştir. Mevcut DeepL Translator müşterileri için bu yeni ekleme, global büyümeyi desteklemek için ileri teknolojiye sahip bir iletişim araçları paketi sunuyor.

DeepL’in kurucusu ve CEO’su Jarek Kutylowski, “Kelimeler ve yabancı dil global şirketler için rekabet avantajı sağlayan önemli bir güç. DeepL Write Pro, bizi diğer teknoloji devlerinden kendi LLM’lerimiz tarafından desteklenen ilk ürünümüz olmasıyla ayrıştırıyor. Ürünümüz, yıllarca süren araştırma ve inovasyon sonucunda üretildi. DeepL’in Dil Yapay Zekası çözümleri, globalleşmek isteyen şirketlerin iletişimlerini güçlendiriyor ve yaratıcılıklarını besliyor” dedi.

Kötü Çevirilerin Maliyeti

Araştırmalar, kötü çevirilerin şirketlere milyarlarca dolar kaybettirdiğini gösteriyor. Forbes’un anketine göre, kötü iletişim çalışanların üretkenliğini, iş memnuniyetini ve stres düzeylerini olumsuz etkiliyor. DeepL Write Pro, şu anda İngilizce ve Almanca dillerinde hizmet veriyor ve ileride daha fazla dil seçeneği sunmayı planlıyor.

Çeşitli Stil ve Ton Seçenekleri

DeepL Write Pro, iş, akademik, basit ve günlük gibi stil seçenekleri ile dostça, diplomatik, kendine güvenen ve hevesli gibi ton seçenekleri sunuyor. Bu özellikler, kullanıcıların yazma becerilerini geliştirirken yaratıcılıklarını da artırıyor.

DeepL Write Pro abonelikleri, sınırsız metin ve yazı düzeltmeleri sunmanın yanı sıra kurumsal düzeyde güvenlik önlemleri içeriyor. Bu da şirketlerin iletişim engellerini ortadan kaldırırken verilerini korumasına olanak tanıyor.

DeepL, küçük işletmelerden uluslararası kuruluşlara kadar farklı sektörler için özel olarak tasarlanmış dil yapay zekası çözümleri sunuyor. Şirket, gelişmiş yapay zeka araştırmalarından yararlanarak, modellerini yüksek kaliteli verilerle sürekli olarak eğitiyor ve insan editörlerin uzmanlığını yapay zeka teknolojisiyle birleştiriyor. DeepL, teknolojisi ve maksimum veri güvenliği garantisi ile işletmelerin global olarak büyümesini ve gizliliğini sağlamaktadır.

Güncel İçerikler