Türk yazılımcıları globale açan platform: Remote Tech Work

Yazılımcılar için harika bir kariyer platformu olan Remotetech.work, Türkiye’deki yazılımcılara dünya çapında fırsatlar sunuyor. İster Dubai, ister Dublin olsun, platform sayesinde yazılımcılar yüzde 100 uzaktan ve esnek çalışma imkanı sunan iş fırsatlarına kolayca erişebiliyorlar.

Remotetech.work, deneyim, uzmanlık ve tercihlere göre yazılımcılara iş bulma imkanı sağlarken, aynı zamanda hibrit ve esnek çalışma modellerine de odaklanıyor. Pandemi sonrası dönemde iş-özel hayat dengesi çalışanlar için daha da önemli hale geldiğinden, platform bu beklentileri karşılayan şirketlerle yazılımcıları buluşturmayı amaçlıyor.

Ancak Remotetech.work’ün sundukları bununla sınırlı değil. Platform, yazılımcılara AWS (Amazon Web Services) Cloud eğitimlerini ücretsiz olarak sağlayarak onların yeteneklerini geliştiriyor ve kariyerlerinde büyük sıçramalar yapmalarına yardımcı oluyor. Yazılımcılar, platform üzerinden geçmiş deneyimlerini ve öğrenimlerini kaydedebiliyor, sınavlarla bu yetkinliklerini tescil edebiliyorlar. Bu eğitimlerle yazılımcılar, bulut hizmetleri konusunda ihtiyaç duyacakları yetkinlikleri kazanıyorlar.

Platformda şu anda 5000’den fazla yazılımcı kayıtlı ve bu sayı her geçen gün artıyor. Remotetech.work’ün kurucusu Uğur Gökdere platformun vizyonuyla ilgili verdiği demeçte;

“Biz sadece bir iş bulma platformu değiliz, aynı zamanda yazılımcıların kariyerlerinde önemli sıçramalar yapmalarını sağlayacak bir kalkınma ve öğrenme topluluğuyuz. Misyonumuz, her bir yazılımcının potansiyelini tam olarak keşfedebilmesine ve global teknoloji pazarında değerli roller üstlenebilmesine yardımcı olmaktır. Ayrıca, Türkiye’deki yazılımcılara Avrupa’daki iş fırsatlarının anahtarı olan bulut sistemleri sertifikalarına ulaşmalarını kolaylaştırmak için ücretsiz eğitimler sunuyoruz. Bu eğitimlerle iş bulma imkanlarını arttırmayı hedefliyoruz.”

Remotetech.work, Türkiye’de AWS tarafından sertifikalandırılmış online eğitimlerin tek temsilcisi olarak, platforma kaydolan her yazılımcıya bir eğitim fırsatı sunuyor. AWS eğitimleri, platformun sunduğu avantajlar arasında öne çıkıyor. Bu programlar, yazılımcılara sadece bilgi sağlamakla kalmayıp, yetenek geliştirme ve kariyer hedeflerine ulaşma konusunda da büyük destek sağlıyor. Avrupa ve İngiltere’de iş bulma süreçlerinde belirleyici olan sertifikaları almak da bu sayede kolaylaşıyor.

Remotetech.work, yazılımcılar için sadece bir kariyer platformu değil, aynı zamanda bir gelişim ve öğrenme merkezi. Türkiye’deki yazılımcılar, bu platform sayesinde uluslararası arenada önemli roller üstlenme fırsatını yakalıyorlar.

Güncel İçerikler