Anadolu Efes ile iş birliği yapmak isteyen girişimler için program: BrewFuture

Anadolu Efes, sürdürülebilirlik stratejisinin bir parçası olarak hem kurum içinde hem kurum dışında girişimcileri desteklemeye ve iş birliği fırsatları yaratmaya devam ediyor.

Anadolu Efes, BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını desteklemek ve şirketin 2030 sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla BrewFuture açık inovasyon programını hayata geçirdi.

Anadolu Efes, Global Girişimcilik Haftası vesilesiyle düzenlediği Girişimcilik Festivali’nde iklim eylemi, döngüsel ekonomi ve tarım uygulamaları alanlarında girişimlere sürdürülebilir inovasyon konusunda iş birliği çağrısında bulundu. Bu kapsamda şirket, sürdürülebilir bir dünya için zorlukların aşılmasına yönelik farklı bakış açılarını ve geleceği şekillendirmeye yardımcı olacak yenilikçi fikirleri teşvik ederek ileri aşama startuplara kapılarını BrewFuture programı ile açıyor. Programa katılan startuplar, ürünlerini Anadolu Efes ile geliştirmenin yanı sıra mentorluk alma ve girişimlerini ölçeklendirme imkanına da sahip olacak.

Sürdürülebilirlik odağındaki zorlukların aşılmasına yönelik farklı bakış açıları ve geleceği şekillendirmeye yardımcı olacak yenilikçi fikirleri teşvik eden BrewFuture, ileri aşama startuplara kapılarını açıyor. 15 Aralık 2023 tarihine kadar başvuracak startuplar, program kapsamında ürünlerini geliştirme, mentorluk ve girişimlerini ölçeklendirme imkanına sahip olacak.

BrewFuture programına dahil olmak isteyen girişimler 15 Aralık’a kadar  kadar thebrewfuture.com adresinden başvurularını yapabilirler.

Güncel İçerikler