Eclit, yerli girişim Bestcloudfor’a stratejik yatırım yaptı

Bu yıl düzenlenen Bilişim 500 Araştırması'nda “Bulut Hizmeti” kategorisinde birinci olan ve Türkiye'de yönetilen hizmetler sektörünün firmalarından Eclit, DevOps, platform mühendisliği ve cloud platformlarındaki çözümlerde uzman ve AWS'in Türkiye'deki ilk ve tek premier iş ortağı Bestcloudfor.me'ye stratejik yatırım yaptığını duyurdu.

Türkiye’nin en büyük ve güvenilir bulut altyapısı üzerinden müşterilerinin bilgi teknolojilerini onlar için yöneten şirketlerinden Eclit, DevOps ile platform mühendisliği alanlarında uzman ve AWS İş Ortağı Ağı’nda (APN) en üst düzey partnerlik anlamına gelen Premier seviyesinde Türkiye’deki ilk ve tek şirket olan Bestcloudfor.me‘ye stratejik yatırım yaptı.

Bestcloudfor.me’nin uzmanlık alanlarıyla birlikte mevcut müşterilerine farklı çözümler sunacak olan Eclit, sadece yönetilen IT hizmetlerine odaklı 200 kişinin üzerinde bir ekibe ulaşarak büyümeye devam ediyor.

Eclit CEO’su Önder Kaplancık, konuyla ilgili verdiği demeçte;

“Eclit’te her adımımızı müşterilerimize sunduğumuz yüksek standartlardaki IT hizmetini daha da ileriye taşımak için atıyoruz. Bu doğrultuda planladığımız yatırım stratejimizi bugün bir adım daha ileri taşıyoruz. Bestcloudfor.me’ye yaptığımız yatırımla yönetilen hizmet portföyümüzü büyük ölçekli ve kritik BT operasyonları için DevOps, SysOps, bulut ve otomasyon çözümleri de içerecek şekilde genişletiyoruz. Eclit olarak yaptığımız yatırımlarda uzmanlık yelpazemizi genişletmeyi önceliklendiriyoruz. Eclit ekibine farklı uzmanlıkları katan ve müşteri odaklı yaklaşımla sunduğumuz hizmetlerimizi daha da ileri taşıyan bu hamleyi de bu doğrultuda değerlendiriyoruz.”

Bestcloudfor.me Co-CEO’su Hilal Çimiç ise verdiği demeçte;

“Bu yatırım, Bestcloudfor.me’nin teknolojik liderlik vizyonunu gerçekleştirmemiz için önemli bir adım. Eclit ile birlikte müşterilerimize sunabileceğimiz çözümlerin kapsamını daha da arttıracağız. Türkiye’nin ilk ve tek AWS Premier İş Ortağı olarak vizyonumuzu genişletiyor ve küresel seviyede de teknolojide öncü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” sözleriyle; Co-CEO Berkay Özuygur ise “DevOps, platform mühendisliği ve bulut alanlarındaki konumumuz, ekibimizin kıymetli ve özverili çalışmalarının bir sonucu. Eclit ile gerçekleştirdiğimiz bu stratejik iş birliği, başarılarımızı uluslararası alanda da elde edebilmek yolunda bize sağlam bir temel sunuyor.”

Güncel İçerikler