Workup Girişimcilik Programı’nın 11. ve Workup Agri’nin 2. döneminden mezun olan girişimler

Türkiye İş Bankası’nın hayata geçirmiş olduğu Workup Girişimcilik Programı ve tarım odaklı Workup Agri’nin 2. dönem demo day etkinliği gerçekleştirildi. Toplamda 8 girişim mezun oldu.

11. dönem Workup Demo Day Girişimleri

Werover: Rüzgâr türbin kanatları için geliştirdiği yapay zekâ tabanlı erken hasar tespit sistemiyle yenilenebilir enerji varlıklarının 7/24 sağlık izlemesiyle önleyici bakımını sağlayan ve rüzgâr enerjisi yatırım getirisini artıran IoT ve yapay zekâ girişimidir.

Kozalak: Orman yangınlarında erken tespit ve uyarı sağlayan, hava kalitesi ölçen, zehirli, yanıcı ve patlayıcı gaz tespiti yapan uydu iletişimi tabanlı bir sistem çözümü sunan girişimdir.

Pivony: Pazarlama profesyonellerinin sürekli değişen tüketici beklentilerini birkaç klikle keşfetmelerini ve buna yönelik analizleri kolayca yapmalarını sağlayan omnichannel tüketici zekâsı analitik platformunu sunan yapay zekâ girişimidir.

Move On: Yapay zeka bilgisayarlı görü ve sensör füzyonu teknolojileri ile traktörler için bulut bağlantılı otonom sürüş kitleri geliştirerek sürdürülebilir tarımın dijitalizasyonunu sağlayan IoT girişimidir.

Homster: Ev alıcılarının gelecekteki evlerini kendi zevklerine göre görselleştirerek sanal tur destekli satın alma kararları verebilecekleri yapay zekâ destekli ve bulut tabanlı bir iç mimari tasarım ve görüntüleme servisidir.

Nanomik: Tarım ve gıda ürünlerinin raf ömrünü artırmak ve farklı etkilere karşı korumak için tarımsal hastalık ve zararlılar ile mücadele eden mikroenkapsüle edilmiş biyopestisitler üreten biyoteknoloji girişimdir.

Heybooster: E-ticaret şirketlerinin kullandığı pazarlama araçları ile bağlantı kuran, dijital pazarlama verilerini anlamlandırıp aksiyona yönelik iş planlarına dönüştüren ve şirketlerin bu verileri okunabilir şekilde analiz etmesini sağlayan platformdur.

Getmobil: İkinci el elektronik cihaz satmak ve yenilenmiş cihaz almak isteyenlere hizmet sunarken kayıt dışı ikinci el elektronik pazarını dijitalleştiren ve kayıt altına alan platformdur.

Güncel İçerikler