BinBin yurt dışı açılımlarına Hırvastistan’ın Cakovec şehriyle devam ediyor

Bulgaristan ile başladığı yurt dışı açılımını Bosna Hersek, Hırvatistan ve Makedonya’yla sürdüren; GO Sharing satın alması ile Batı Avrupa’ya da giriş yapan BinBin yurt dışı açılımlarına Hırvastistan’ın Cakovec şehriyle devam ediyor.

Mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren BinBin, hizmet ağını her geçen gün yeni ülke ve yeni şehirleri ekleyerek genişletmeye devam ediyor.

2022 yılında başladıkları Hırvatistan faaliyetlerinde, operasyon ve müşteri hizmetleri alanındaki tecrübesiyle kısa sürede fark yaratmayı başaran şirket hizmet alanına yeni bir şehri daha ekledi. Dünya genelinde 5 ülkede toplamda 19 şehirde kullanıcılarına pratik ve çevreci bir ulaşım alternatifi sunan şirketin yeni rotası ise Kuzey Hırvatistan’daki Cakovec şehri oldu.

“Yurt dışı pazarındaki başarımız yeni yatırımlar noktasında bizleri cesaretlendiriyor”

BinBin kurucu ortağı ve CEO’su Kadir Abdik, büyüme ve gelişme stratejileri doğrultusunda doğru adımlar attıklarını belirten demecinde;

“Ülkemizde gerçekleştirdiğimiz sürdürülebilir mikromobilite ulaşım çözümlerini geçtiğimiz yıl Hırvatistan’da da sunmaya başlamıştık. Bir yılı gibi kısa bir sürede yeni model scooter’larımız ve operasyonel kalitemizle kısa zamanda ülkenin vazgeçilmez bir parçası haline geldik. Hırvatistan halkının bu kısa sürede göstermiş olduğu yoğun ilgi yeni yatırımlara adım atma noktasında bizleri cesaretlendirdi. Bundan sonraki süreçte de özellikle yurt dışı pazarında edindiğimiz kıymetli tecrübeden de güç alarak farklı lokasyonlardaki kullanıcılarla buluşmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Güncel İçerikler