Mükellef, tüm finansal süreçlerin yönetimini mobil uygulamasına taşıdı

Girişimcilerin ve işletmelerin şirket kuruluşundan vergi süreçlerine kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan online platform Mükellef, bünyesindeki mühendislerle geliştirdiği mobil uygulamaya eklediği yeni hizmetlerle şirket kurmanın yanı sıra tüm finansal süreçlerin yönetimini de cebe taşıdı.

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Türkiye ve Avrupa Birliği ülkeleri olan Estonya, Hollanda, Almanya gibi geniş bir coğrafyaya ticaretini taşımak isteyen küçük ve orta büyüklükteki işletmelere, şirket kuruluşundan vergilendirmeye kadar olan süreçte ürün ve hizmetler sunan Mükellef, geliştirdiği mobil uygulamaya eklediği yeni hizmetlerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Mobil uygulamada kullanıma sunulan WorkhyBooks ile ön muhasebe, gelir/gider takibi, tahsilat, vergi beyannamesi görüntüleme, fatura düzenleme, raporlama, cari hesap ve banka hesap hareketleri kontrolü gibi işlemler yapılabiliyorken, WorkhyFinance hizmetiyle de finansal hesap yönetimi, Mükellef Kart ile Mükellef kullanıcıları arasında para transferi, fatura finansmanı gibi finansal süreçler yönetilebiliyor. Bunlara ek olarak, WorkhyFinance hizmetine yakın zamanda QR ile ödeme alma, fatura ödeme, sigorta-kasko hizmetleri, kredi karşılaştırma ve kredi başvuru özellikleri eklenecek. 2021 yılında kullanıma açılan ve on binlerce kişi tarafından indirilen mobil uygulama, şirket kuruluşundan yönetimine, ödeme takibinden sanal kart oluşturmaya, marka tescilden, sanal ofise kadar pek çok sürecin cep telefonundan yönetimine imkân sunuyor.

“Şirket yönetiminde sınırları ortadan kaldırıyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Mükellef Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Açıkelli verdiği demeçte;

“Yola çıktığımız günden bu yana kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını gözeterek şirket kurma ve yönetme süreçleri için inovatif çözümler sunuyoruz. Mühendislerimizin geliştirdiği mobil uygulamamız, eklediğimiz yeni hizmetlerle kullanıcılarımızın şirket yönetimlerini cep telefonlarından kolay ve pratik bir şekilde yapmalarına olanak tanıyor. Birçok girişimcinin ticarete atılmadan önce gözünde büyüttüğü şirket kurmayı parmaklarının ucuna taşıyarak telefonla yapabilecekleri kadar kolay bir hale getirdik. Mobil uygulamamıza entegre ettiğimiz yeni hizmetlerle şirket yönetiminde sınırları ortadan kaldırıyoruz. Uygulamaya eklediğimiz WorkhyBooks ve WorkhyFinance hizmetlerimiz sayesinde kullanıcılarımız, cep telefonlarından kolayca, ön muhasebe, gelir/gider takibi, farklı bankalardaki hesap hareketlerini tek yerden takip ederek fiş/fatura eşleştirme, tahsilat ve vergi beyanname görüntüleme, sanal kart oluşturma, Mükellef Kart ile Mükellef kullanıcıları arasında para transferi, yüzlerce üye işyerinde avantajlı alışveriş gibi pek çok işlemi hali hazırda gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, kullanıcılarımız yeni iş birliklerimiz sayesinde fatura finansmanından da yararlanabiliyor. Yakın zamanda QR ile ödeme alma, fatura ödeme, sigorta-kasko hizmetleri, kredi karşılaştırma ve kredi başvuru işlemleri de yapılabilecek. Mükellef olarak işletmelerin işlerini her an ve her yerden kolayca yapabilecekleri hizmetleri geliştirmeye devam edeceğiz.”

Güncel İçerikler