Yerli girişim Exairon’dan diyalog tasarımcıları için ChatGPT tabanlı araç: ExaironGPT

İşletmelerin müşteri deneyimlerini yapay zeka destekli dijitalleşmelerine ve zenginleştirmelerine ChatGPT tabanlı Diyalog Tasarım Asistanı yardımcı oluyor.

İşletmelerin müşterilerine daha iyi bir deneyim sunmalarını ve müşteri sadakatini artırmalarını destekleyen “yeni nesil müşteri deneyimi teknoloji çözümleri” geliştiren yerli girişim Exairon, Diyalog Tasarımcıları için ChatGPT tabanlı ExaironGPT çözümünü duyurdu.

ChatGPT algoritmalarıyla desteklenen Exairon Diyalog Tasarım Asistanı, işletmelere sanal asistanlarını hızla oluşturma, hizmetlerini daha etkin şekilde sunma ve müşteri deneyimlerini dijitalleştirme hedeflerine hızla ulaşma imkanı getiriyor.

Müşteri soru ve taleplerine hızlı ve tatmin edici yanıtlar verme ihtiyacı, günümüz iş dünyasının olmazsa olmazı haline geldi. Exairon’un Diyalog Tasarım Asistanı çözümü, Exairon Makinaları (chatbot’ları) kullanılarak işletmelerin sık sorulan soruları etkili bir şekilde yanıtlayabilmesi ve satış, operasyon ve satış sonrası destek gibi başlıklardaki müşteri taleplerini karşılayabilmesini çok daha kolay ve hızlı hale getiriyor. Bu sayede işletmeler sadece zaman ve kaynak tasarrufu yapmakla kalmıyor, aynı zamanda anında ve kişiselleştirilmiş yanıtlarla müşteri memnuniyetini de artırıyor.

Exairon Platformu, şirketlerin dijital dönüşümünü hızlandırmak üzere tasarlandı. Yapay zeka destekli, çok kanallı, çok dilli ve kesintisiz Müşteri Etkileşim Yönetimi ile birlikte Operasyon, Talep Yönetimi ve Pazarlama ekipleri için sunulan proaktif etkileşim yetenekleri gibi özellikleri bulunuyor.

İnsan ve yapay zeka hibrit ekipleri ile “Tek Platform” üzerinden müşteri deneyimi

İşletmeler, Whatsapp, Instagram, Facebook, Webchat, Mobilchat, Google Business Messages gibi dijital kanalları dakikalar içerisinde platforma bağlayarak İnsan ve Yapay Zeka operatörlerden oluşan hibrit ekipler ile hizmet vermeye başlayabiliyorlar. Bu sayede “tek bir platform” üzerinden çok yüksek sayıda müşteri etkileşimini çok daha az insan kaynağı ile yapay zeka destekli olarak yürütmek mümkün oluyor.

Exairon’un yapay zeka destekli süreçleri, müşteri etkileşimlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde yönetilmesini sağlıyor. Müşteri deneyimini iyileştirirken, süreçleri de hızlandırıyormuş.

ExaironGPT’nin öne çıkan özellikleri

Exairon Diyalog Tasarım Asistanı, ChatGPT tabanlı altyapısı ile yeni hayata geçirilecek Sanal Asistanların çok daha hızlı tasarlanmasını sağlıyor. Henüz Sanal Asistanlarını oluşturmamış işletmeler kısa süre içerisinde bunu gerçekleştirebiliyor.

Mevcut Sanal Asistanlarının hizmet kapsamını zenginleştirmek isteyen işletmeler de Exairon Diyalog Tasarım Asistanı ile ChatGPT’nin üretken yapay zeka gücünü kullanarak çok pratik ve hızlı şekilde amaçlarına ulaşabiliyorlar.

Exairon Diyalog Tasarım Asistanı her seviyede kullanıcıya hitap eden bir tasarım süreci sunarak, sanal asistan deneyimini geliştiriyor.

Küresel müşteri deneyimi için çoklu dil desteği

Exairon’un ChatGPT destekli çözümü, dünya çapında hizmet vermek isteyen işletmelere de hitap ediyor. Çoklu dil desteği sayesinde müşterilere kendi ana dillerinde, 7/24 hizmet verme imkanı sunarak, daha etkili ve kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri yaşatıyor.

Özelleştirme seçenekleri

Exairon’un özelleştirilebilir Diyalog Tasarımı ile işletmeler, müşteri etkileşimlerini tamamen kendi marka kimliklerine uygun şekilde tasarlayabiliyorlar. Sohbet avatarları, balon renkleri, yazı tipleri ve boyutları gibi birçok özelleştirme seçeneğiyle müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkarmak mümkün oluyor.

Exairon kurucu ortağı ve CEO’su Utkan Şanda, verdiği demeçte;

“Exairon, çağımızın gereklilikleri doğrultusunda markaların müşteri etkileşimlerini yeniden tanımlamayı hedefleyen öncü bir teknoloji girişimi. Dijital dönüşüm yolculuğunda müşterilerimize güvenilir bir rehberlik sağlamak amacıyla ilerliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiğimiz Diyalog Tasarımcıları için ExaironGPT çözümümüz ile, işletmelerin sanal asistanlarını daha etkili, hızlı ve kişiselleştirilmiş hale getirmelerini sağlayarak, müşteri memnuniyetlerini artırmalarını ve işlerini büyütmelerini desteklemeyi amaçlıyoruz. ChatGPT destekli bu çözümümüz ile müşteri deneyimi alanında ses getireceğimize inanıyoruz.”

Güncel İçerikler