Müşteri deneyimi platformu geliştiren yerli SaaS Exairon, İş Bankası ile KOBİ’lerin dijital dönüşümünde iş birliği yaptı

Müşteri Deneyimi Platformu geliştiren yerli SaaS girişimi Exairon, Türkiye İş Bankası ile KOBİ'lerin dijital dönüşümünde iş birliği yaptı.

Yerli SaaS girişim Exairon, İş Bankası’nın ticari hayatı kolaylaştıran çözümü DijiKolay‘da “Yapay Zeka Tabanlı Sanal Asistan ve Mesajlaşma Çözümü” başlığı altında yer almaya başladı.

DijiKolay, İş Bankası KOBİ müşterilerinin dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve hizmetleri, tek bir çatı altında kolay ve ayrıcalıklı şekilde sunarak firmaların dijitalleşmesine destek oluyor. Exairon ile İş Bankası’nın yaptığı anlaşmayla artık müşteriler, mevcut web sitelerini ve Facebook/Instagram hesaplarını uygulama içindeki yönergeleri takip ederek bir kaç adımda sisteme kolayca bağlayabilip, entegre edebilecekler. Exairon’ın hazır şablonlar sunduğu hazır eğitim setleri ve hazırlanmış olası müşteri senaryoları sayesinde, müşterilerin sanal asistanlarını sıfırdan hazırlamasına gerek kalmıyor. Hızlı ve kolayca zengin kütüphane ile seçim yaparak sistemi kullanmaya başlayabilecekler.

Exairon Dijikolay’da İş Bankası müşterilerine, 7/24 müşteri hizmetleri ve satış imkanı sunuyor. Bununla birlikte, çok kanallı çevrimiçi ve çevrimdışı mesajlaşma imkanı veriliyor. Tek platformdan tüm müşteri etkileşimlerini yönetebilecek olan İş Bankası müşterileri, Yapay Zeka Destekli Sanal Asistanlar ile daha hızlı, kesintisiz ve etkili hizmet sunabilecekler.

Müşteriler, Yapay Zeka Destekli Sanal Asistanlarını Hazır şablonları ile zahmetsizce eğitebilecek, müşteri diyaloglarını izleyebilecek ve derinlemesine analiz edebilecekler. Exairon özelleştirme yetenekleri ile KOBİ’ler diyaloglarını kurumsal kimliklerine uygun hale getirebilecekler.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Exairon kurucu ortaklarından Utkan Şanda, “Türkiye İş Bankası, Ticari Dijital Bankacılık Kanalları ile bankacılık işlemlerinizde zaman ve mekân sorununu ortadan kaldırmakta öncü bankalar arasında yer alıyor. Kendi teknolojileri ve iş ortakları ile birlikte KOBİ müşterilerinin dijitalleşme yolculuğunu destekliyor. Bu yaklaşımın, Exairon’ın vizyon ve misyonu ile örtüşmesinden harika bir işbirliği doğdu. İş Bankası ile Exairon işbirliğini büyük bir memnuniyet, onur ve gururla sizlere duyurmanın sevinci içerisindeyiz” diye konuştu.

Güncel İçerikler