Yapı Kredi Fast FRWRD hızlandırma programının 2023 yılı demo gününde sunum yapan 15 girişim

Yapı Kredi’nin inovasyon kültürü ve girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı’nın Demo Günü etkinliği gerçekleşti.

2023 yılının ilk hızlandırma programı olan organizasyon, bu dönemde KOBİ’lerin hayatını kolaylaştıran girişimlere odaklandı. Eğitim, mentorluk, danışmanlık, yatırımcı eşleştirmeleri, masterclass katılımları ve Just Work’de çalışma alanı gibi imkânların sağlandığı Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler, yatırımcılarla ve ekosistemin önemli paydaşlarıyla bir araya gelerek sunumlarını gerçekleştirdi. Invexen yürütücülüğünde gerçekleşen hızlandırma programının demo gününde, programa seçilmeye hak kazanan 15 girişimin sunumları ile program sona erdi.

  • Apollo IoT: Enerji yönetimi ve elektrik faturalarının kontrolü, optimizasyonu ve tahmini için hiçbir yatırım ve donanım gerektirmeyen bulut tabanlı bir platform olan Apollo IoT, enerjide maliyet avantajı sağlar ve verimliliği artırır.
  • Tamamliyo: Sigorta şirketler ile sigorta ürünü satmak isteyen şirketleri birbirine entegre eden embedded insurance girişimi.
  • PeerBie: Ekiplerin işlerini koordine etmesine ve yönetmesine yardımcı olan bir çevrimiçi ortak çalışma yönetimi yazılımı.
  • Jobtogo: Uçtan uca platformu sayesinde freelancerlarla şirketlerin çalışmasını kolaylaştıran; faturalaşma, sözleşmeler ve güvenli ödeme gibi sunduğu hizmetlerle her iki tarafın güven içinde sadece işlerine odaklanabilmesini sağlayan platform.
  • Kuasar Video: Kuasar Video, video yapay zekâ teknolojileri ile hedef kitle, içerik analizi yapan ve ürünleri sayesinde yüzde 1000’e varan oranlarda daha fazla kitlelere ulaşılmasını sağlayan bir girişimdir.
  • Mycros: E-ticaret yapan firmaların ınfluencer’lar ile ürün hediyesi & komisyon karşılığı çalışmasını ve süreçlerini baştan sona yönetmesini sağlayan pazaryeri platformu.
  • Bakiyem: Müşterilerinden veya kullanıcılarından kolay, hızlı ve düşük maliyetler ile ödeme almak isteyen farklı büyüklükteki firmalara yeni nesil online ödeme çözümleri sunan finansal teknoloji şirketi.
  • Artifica.io: E-ticaret siteleri, pazar yerleri ve e-ticaret platformları için yapay zekâ tabanlı ürün kategorizasyonu, içerik hata tespiti ve otomatik düzeltme özelliklerinin yanı sıra GPT teknolojisiyle SEO uyumlu başlık ve içerik üretebilen SaaS bir platform.
  • OneNewOne: Tüm işe alım süreçlerinin tek bir platform üzerinden yönetilebildiği yapay zekâ tabanlı işe alım yönetim sistemi.
  • egaranti: Tüketicilerin garanti süreçlerini tek panelden kontrol etmeleri için, firmalara dijital garanti çözümleri sunan bir web uygulaması.
  • Radaar.io: Yapay zekâ destekli güçlü bir sosyal medya yönetim ve otomasyon platformu.
  • JetScoring: Her türlü formattaki Türkçe, İngilizce ve Arapça dilindeki bağımsız denetim raporları, mizanlar ve kurumlar vergisi beyannameleri gibi mali dokümanları anında okuyarak dijitalleştiren ve makine öğrenimiyle finansal analiz raporu oluşturabilen bir girişim.
  • MobileKasa (ManageCash): Bireyler ve KOBİ’lerin fiziksel nakit para dönüşüm işlemlerini lokasyon bazlı mobil uygulama ile dijitalleştiren Fintek çözümü.
  • Shipicons: Shipicons, e-ticaret/e-ihracat satıcılarının tedarik zinciri süreçlerini yapay zekâ destekli yazılımı ile analiz edip, finansal ve operasyonel olarak firma özelinde kurguladığı yeni modelleri bulut tabanlı yazılımı üzerinden sunan bir lojistik teknolojileri girişimidir.
  • Rototip: KOBİ düzeyindeki yüzlerce imalat atölyesinin hizmetlerinin listelendiği, metal ve plastik parça ihtiyacı olan Avrupalı işletmelerin parça tedariğinin sağlandığı, Türkiye merkezli en büyük dijital platform.

Güncel İçerikler