Yerli oyun girişimi Good Job Games’in gündelik oyunlarını AI Games FZ satın alıyor

Rekabet Kurumu, yerli mobil oyun girişimi Good Job Games'in gündelik oyunlarını AI Games FZ satacağını duyurdu. Kıbrıs merkezli AI Games FZ'nin oyunlar için ne kadar ödeyeceği henüz bilinmiyor.

Rekabet Kurumu, yerli mobil oyun girişimi Good Job Games‘in gündelik oyunlarını AI Games FZ satacağını duyurdu. Kıbrıs merkezli AI Games FZ’nin oyunlar için ne kadar ödeyeceği henüz bilinmiyor.

2017 yılında İstanbul’da kurulan girişim, mobil odaklı oyunlar geliştiriyor. Gündelik oyunlar üzerine çalışan girişim, 30’un üzerinde oyunuyla her zevke uygun oyunlar geliştiriyor. Geliştirilen oyunları milyonlarca kez indirilmiş olması da girişimini bu konuda ne kadar başarılı işlere imza attığını bizlere gösteriyor.

Konuyla alakalı Rekabet Kurumu tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Good Job Games Bilişim Yazılım ve Pazarlama A.Ş.’ye ait olan aşırı gündelik (hyper-casual) oyun portföyünün tek kontrolünün AI Games FZ LLC tarafından devralınması işlemi.”

AI Games FZ, gündelik oyunlar için Good Job Games’e ne kadar ödeme yapacağı açıklanmadı. Satın alımla herhangi bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

Güncel İçerikler