Aynı anda birçok chatbot ile konuşmanızı sağlayan platform: ChatALL

Yapay zeka destekli chatbot'ların yükselişe geçtiği bu zamanlarda, verilen cevaba güvenmeyenler için ChatALL alternatifler sunuyor. Aynı anda bieden fazla chatbot ile konuşmayı sağlayan platform, kullanıcıların güvenilir cevaba kolayca ulaşmasını sağlıyor. 

Yapay zeka destekli chatbot’ların yükselişe geçtiği bu zamanlarda, verilen cevaba güvenmeyenler için ChatALL alternatifler sunuyor. Aynı anda bieden fazla chatbot ile konuşmayı sağlayan platform, kullanıcıların güvenilir cevaba kolayca ulaşmasını sağlıyor.

ChatALL, ChatGPT, Bard, Alpaca, Vincuna ve Claude dahil olmak üzere 17 adede kadar başka chatbot’larla aynı anda sohbet etmenizi sağlayan yeni bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Bu, farklı sohbet robotları arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan sorgularınız için en iyi sonuçları alabileceğiniz anlamına geliyor.

ChatALL, size diğer çeşitli chatbotl’ardan gelen yanıtları gösteriyor. Sorularınızı aynı anda ChatGPT, GPT4, Bing, Bard, Claude, Wenxinyiyan ve Xunfei Xinghuo dahil olmak üzere 10’dan fazla popüler chatbot’una gönderebiliyor. Daha sonra cevapları bekleyip tek tek sunuyor. Bu, yanıtları karşılaştırmanıza ve en uygun bulduğunuz yanıtı seçmenize olanak tanıyor.

Platform, Çince, İngilizce ve Almanca olmak üzere 3 dili destekliyor. Kullanıcılar, ChatALL’ı kullanmak için GitHub‘da bulunan kurulum paketini kullanarak Mac, Windows veya Linux cihazlarına kolayca yandan yükleyebiliyor.

ChatALL, diğer chatbot’lardan farklı kılan bir dizi özelliği bünyesinde barındırıyor. Bunlar arasında hızlı soru modu, yerel görüşme geçmişi, yanıtları vurgulama ve silme yeteneği, ChatGPT için otomatik çevrimdışı mod, herhangi bir zamanda herhangi bir botu etkinleştirme veya devre dışı bırakma seçeneği ve bir sütun ile iki sütun arasında geçiş yapma esnekliği yer alıyor. 

ITHome, Sun Zhigang’ın ChatALL’un ana yazarı olduğunu bildirdi. Zhigang, Kaikeba’nın (Çinli bir çevrimiçi eğitim şirketi) ortağıdır ve Harbin Teknoloji Enstitüsü’nden bilgisayar bilimi alanında mezun oldu. Zhigang’a göre ChatALL, kodunun çoğu GPT-4 kullanılarak oluşturuldu. 

Güncel İçerikler