Taşınma hizmetlerini uçtan uca yöneten eTaşın, 365 bin dolar yatırım aldı

Taşınma hizmeti sektörüne yepyeni bir soluk getiren eTaşın, tohum turda toplamda 365 bin dolar yatırım aldığını duyurdu.

Namık Kural, Emre Kozlu, Sacit Sungu ve Aydın Mizrahi liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna; TRAngels ve Q Angels‘tan bazı melek yatırımcılar ile herhangi bir ağa bağlı olmayan bazı melek yatırımcılar katıldı.

Tura katılan melek yatırımcılar arasında tedarik zinciri, lojistik, operasyon ve dijital dönüşüm alanlarında çok tecrübeli profesyonellerin de bulunduğu paylaşılan bilgiler arasında.

Ozan Özdemir ve Kadir Nezih Elgün tarafından 2019 yılında kurulan ve aynı zamanda bir İTÜ Çekirdek girişimi olan eTaşın, kurulduğu günden bu yana 2500’ün üzerinde taşıma hizmeti sunmuş durumda.

eTaşın, oldukça dağınık yapıdaki eşya taşıma sektöründe, ihtiyaç sahibi son kullanıcılarla, hizmeti sunacak olan iş ortakları arasında konumlanarak süreci sahiplenen ve yürüten bir “yeni nesil taşıma şirketi”. Neredeyse tamamen geleneksel hizmet sağlayıcılar tarafından temsil edilen bu sektörde müşterilerine kurumsal, güvenilir bir muhatap ve kaliteli, standart hizmet süreçleri sunmak eTaşın’ın en önemli değer önermesi.

Taşınma öncesi, sırası veya sonrasında ihtiyaç duyulabilecek sigorta, boya, temizlik, dezenfeksiyon, anahtar değişimi, montaj gibi ek hizmetleri de “anahtar teslim taşınma” konseptinde uçtan uca sunabilen eTaşın, müşterilerinin bu şekilde ciddi zaman kazanmasını mümkün kılmayı hedefliyor.

Kurucuların egirişim’e verdiği özel demeçte;

“Aldığımız bu yatırım ile araç içi yük optimizasyonu ve rota optimizasyonu ile verimliliği üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca önceliğimiz müşteri deneyimi, bu yüzde bu deneyimi mükemmelleştirecek seviyede ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Bir sonraki yatırım turumuzda da yurt dışına ilk adımımızı atacağız.”

Bireysel müşterilere sunulan evden eve taşınma hizmetinin yanı sıra; ofis taşıma, yurtdışına ev taşıma, depolama gibi hizmetleri de ölçeklendirme aşamasında olan eTaşın; özellikle yaşanan acı deprem felaketi sonrası ortaya çıkan farklı niteliklerdeki taşınma ihtiyaçlarına da kurumsallığı temel alarak kaliteli, hızlı ve adil şartlarda çözüm sunmakta. eTaşın’ın kurucu ortakları Ozan ve Kadir, hali hazırda birden çok üretim tesisi, hastane, banka ve yüksek öğrenim kurumlarının acil ve büyük ölçekli taşınma süreçlerini eksiksiz şekilde yönettiklerini ve bu kritik önlemlerin kolaylaştırıcısı ve destekleyicisi olmaktan dolayı da ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade etmekteler.

Kendini bir teknoloji girişimi olarak tanımlayan eTaşın, önce Türkiye’nin ardından da bölgenin en büyük ev, ofis ve parça eşya taşıma şirketi olma vizyonuyla ilerliyor. Aldığı yatırımla teknolojisini ve ekibini güçlendirmenin yanı sıra; operasyonel kapasitesini ve yapay zeka destekli çözümleri entegre edeceği süreçleri geliştirmeye odaklanacak.

Güncel İçerikler