Samsung akıllı telefonlara SwiftKey klavye aracılığıyla Bing AI geliyor

Samsung imzalı akıllı telefon sahipleri, yapay zekaya Swiftkey klavye ile kolayca sahip oluyor. Microsoft SwiftKey'in 9.10.11.10 sürümüyle Bing AI, Samsung Galaxy akıllı telefon sahiplerinde kullanıma sunuluyor. 

Samsung imzalı akıllı telefon sahipleri, yapay zekaya Swiftkey klavye ile kolayca sahip oluyor. Microsoft SwiftKey’in 9.10.11.10 sürümüyle Bing AI, Samsung Galaxy akıllı telefon sahiplerinde kullanıma sunuluyor.

Bu entegrasyon, Bing AI’nin SwiftKey içeren hemen hemen her Galaxy cihazına önceden yüklendiği ve kullanıcıların Bing AI’a üç ana yoldan erişebileceği anlamına geliyor. Bu yollar Arama, Sohbet ve Ses olarak karşımıza çıkıyor.

Bing AI Search ile kullanıcılar, klavye uygulamasından çıkmadan web’de hızlı bir şekilde arama yapabiliyor. Sohbet özelliği, daha ayrıntılı sorgular ve sohbet önerileri sağlarken, Ton, kullanıcıların mesajlarının tonunu ve formalitesini ayarlayarak metinlerini duruma uyacak şekilde özelleştirmelerine yardımcı oluyor. Bu özellikler, SwiftKey için önemli bir yükseltme sunuyor ve kullanıcılara gelişmiş bir yazma deneyimi sağlıyor.

Samsung‘un, Galaxy cihazlarında varsayılan seçenek olarak Google’ın arama motorunu Bing ile değiştirmeyi düşünüyor. Bu hamlenin, Android işletim sistemi lisanslarıyla ilgili potansiyel yansımalar nedeniyle bazı sonuçları olabileceği tahmin ediliyor. Teknoloji devleri arasındaki rekabet kızıştıkça, yapay zeka odaklı özelliklerin ve hizmetlerin kullanıcı deneyimlerini geliştirmede giderek daha önemli bir rol oynaması muhtemel görünüyor.

Bing AI’nın Samsung Galaxy cihazlarına sunulması, en son teknoloji trendlerinden haberdar olmak isteyen kullanıcılar için güzel bir gelişme oluyor. SwiftKey ve Bing AI, One UI’a entegre edildiğinde Samsung, gelişmiş yapay zeka aracını dünya çapında milyonlarca kullanıcının kullanımına etkili bir şekilde sundu. Yapay zeka gelişmeye devam ettikçe mobil cihaz endüstrisinin bu son teknolojilerle mümkün olan sınırlarını zorlamaya devam edeceği açık bir şekilde bizlere vurgulanıyor. 

Bing AI güncellemesi, ilk olarak iOS ve Android cihazlar için nisan ortasında yayınlandı. Şimdi ise Samsung’un One UI arayüzüne sahip cihazlarına geliyor.  

Güncel İçerikler