KOBİ’ler için yönetim süreçlerini dijitalleştirilen Taclia, 6.2 milyon euro yatırım aldı

KOBİ'lerin günlük süreçleri dijitalleştirmesine ve yönetmesine yardımcı olan Taclia, düzenlenen turda 6.2 milyon euro yatırım aldı. Tur, Cusp Capital ve Stage 2 Capital'in katılımıyla düzenlendi.

KOBİ’lerin günlük süreçleri dijitalleştirmesine ve yönetmesine yardımcı olan Taclia, düzenlenen turda 6.2 milyon euro yatırım aldı. Tur, Cusp Capital ve Stage 2 Capital‘in katılımıyla düzenlendi.

Birçok küçük işletme, operasyonlarını hala elektronik tablolar üzerinde yönetiyor. Girişim, bu süreçleri dijitalleştirmeye yardımcı olan modüler hepsi bir arada bir çözüm sunarak ortaya çıkan sorunları çözmeyi hedefliyor. Alex Casals, Taclia’yı ayrı uygulamaların kullanımının zor veya uygulanmasının pahalı olabildiği iş yerindeki dijitalleşme ihtiyacına bir cevap olarak geliştirdi. 

Platform, manuel süreçlerin yerini alan, tüm iş alanlarını kapsayan, kullanıcı dostu bir alternatif sunarak zamandan tasarruf sağlayarak satışları artırıyor. Geliştirilen sistem, görev ve hizmet yönetimi, program ve zaman takibi, müşteri takibi, bütçe ve fatura oluşturma, gerçek zamanlı konum ve daha fazlası gibi işlevler sunuyor. 

Ayrıca Taclia, kullanıcıların yazılımı ihtiyaçlarına göre uyarlamasına olanak tanıyan tamamen özelleştirilebilir bir arayüzü bünyesinde barındırıyor. Şirketler, çeşitli işlevler arasından seçim yapabiliyor ve yalnızca ihtiyaç duyduklarını kullanabiliyor. Bu özellik de şirketlerin süreçlerini düzene sokarak genel verimliliği artırıyor.

Şirket, haftada 500’den fazla yeni müşteriyle Taclia’nın gelişiminin ürün liderliğindeki büyümeden kaynaklandığını iddia ediyor. 

Cusp Capital’de bir yatırımcı olan Maximilian Rowoldt:

“Taclia, KOBİ’leri dijitalleştirilmemiş süreçlerden kurtulmak ve müşteriler, tedarikçiler ve onların iş gücü ile etkileşimde bulunmanın yeni yollarını oluşturmak için geçmişte yazılım tarafından yeterince hizmet almayan dikeylerde güçlendiriyor.” dedi.

Girişim, aldığı yatırımı ürününü geliştirmek, ekibini büyütmek ve coğrafyalar arasında ölçeklendirmek için kullanmak istiyor.

Güncel İçerikler