Faladdin ve Binnaz’ın geliştirici şirketi Vision Technology, iki yeni ofisle globale açıldı

Faladdin ve Binnaz’ın geliştirici şirketi Vision Technology, 2 yeni ofisle yurt dışına açıldı! İstanbul’un koşuşturmacasından uzakta, doğa ile uyumlu, konforlu ve ilham verici bir çalışma ortamı sunmayı hedefleyen Vision Technology, İzmir’de “VISION House Urla” adını verdiği yeni ofisini açtı.

Aynı zamanda konforlu bir yaşam alanı olarak tasarlanan yeni ofis, çalışanlara konaklama imkanı da sağlayacak. İzmir’in hızla Türkiye’deki teknoloji dünyasının kalbi haline geleceğini düşünen kurucu ortaklar Sertaç Taşdelen ve Kaya Diker, şirket için stratejik bir hamlede bulunarak beklenen İstanbul depremine karşı şehirden ayrılmayı düşünen çalışanlarına fırsat yarattı ve 3 Nisan’da İzmir ofisinin kapılarını araladı.

İzmir’deki yeni ofisinin yanı sıra Vision Technology, ilk yurt dışı ofisini Dubai’de açtı. Çok kültürlü ve dinamik bir konumda bulunan Dubai ofisi, şirketin sanat ve teknolojiyi birleştirme vizyonu için ideal bir çalışma ortamı sunuyor. İnovasyona ve yaratıcılığa odaklanan, Vision Technology’nin Dubai’deki stratejik konumu, şirketin yeni uluslararası projelerinin temelini oluşturacak.

Yaratıcılığı ve yeniliği teşvik eden ilham verici çalışma ortamları yaratmaya odaklanan Vision Technology, hem yurt içinde hem de yurt dışında teknoloji sektöründe büyük bir etki yaratmaya hazırlanıyor.

Güncel İçerikler