Yenilenebilir enerji sistemleri odaklı Ryse Energy, 15 milyon dolar yatırım aldı

Merkezi olmayan yenilenebilir enerji sistemleri geliştiren Ryse Energy, düzenlenen turda 15 milyon dolar yatırım aldı. Tur, RWE Energy Transition Investments tarafından yönetildi.

Merkezi olmayan yenilenebilir enerji sistemleri geliştiren Ryse Energy, düzenlenen turda 15 milyon dolar yatırım aldı. Tur, RWE Energy Transition Investments tarafından yönetildi.

Girişim,  yüksek performanslı küçük rüzgar türbini teknolojilerinin birincil üreticisidir ve güneş ve enerji depolama dahil olmak üzere bir dizi ek yenilenebilir enerji sistemi sağlıyor. Ryse Energy’nin yenilenebilir sistemleri bağımsız teknolojiler olarak, şebekeye bağlı veya enerji depolamalı şebeke dışı olarak kullanılabilir veya ısmarlama ve güvenilir hibrit yenilenebilir çözümler oluşturmak için hibritleştirilebiliyor. Girişim, telekomünikasyon ve petrol ve gaz ağları gibi kritik altyapıların karbondan arındırılmasından denizcilik ve tarım uygulamalarına ve kırsal elektrifikasyon için topluluk gücüne kadar çeşitli sektörlerde çalışıyor.

Ryse Energy’nin Birleşik Krallık ve İspanya’da üretim tesisleri ve ABD, Avrupa, BAE ve Hindistan da dahil olmak üzere dünya çapında satış ofisleri bulunuyor.

Ryse Energy’nin CEO’su ve Kurucusu Alistair Munro:

“RWE dünyanın en büyük yenilenebilir enerji şirketlerinden biri ve onların lider yatırımcımız ve stratejik ortağımız olması bizi çok heyecanlandırıyor. Bu yatırım, dünya çapındaki müşterilerimize yenilikçi merkezi olmayan yenilenebilir enerji sistemleri sunmaya devam ederken, aynı zamanda sera gazı emisyonlarını ve müşteri enerji maliyetlerini düşürürken büyümemizi hızlandırmamızı ve ürün yelpazemizi genişletmemizi sağlayacak.”

RWE Energy Transition Investments Genel Müdürü ve Başkanı Costas Papamantellos:

“Dünyanın dört bir yanındaki müşterilere temiz, yenilenebilir enerji çözümleri sağlama misyonunda Ryse Energy’yi desteklemekten heyecan duyuyoruz. Ryse Energy’nin uzak yerlerde sera gazı emisyonunu azaltmada ve şu anda küresel olarak erişimi olmayan bir milyardan fazla insana güvenilir ve sürdürülebilir enerji erişimi sağlamada büyük bir güç olma potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. Ryse Energy ile çalışmayı ve büyümesini ve genişlemesini desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.”

Yeni yatırım, Ryse Energy’nin toplum gücünün ve yerini alan dizelin temel odak alanları olduğu Kuzey Amerika ve enerji erişimi ile sağlık hizmetleri ve telekomünikasyon gibi kritik altyapılara güç sağlamanın stratejik öncelikler olduğu Afrika gibi kullanılmayan pazarlara girmesini sağlayacak. Ayrıca girişim, mevcut ve gelecekteki talebe ayak uydurmak için küresel olarak işe alım yapacak.

Ryse Energy ayrıca belirli hedef pazarlar için sertifika almak üzere mevcut teknolojilerine yatırım yapacak ve ek olarak, yatırım Ryse Energy’nin stratejik konumlardaki üretim kapasitesini genişletmesini sağlayacak ve şirket şu anda ABD, BAE, Hindistan ve ABD’deki ek üretim yerlerini gözden geçiriyor.

Güncel İçerikler