Drone güvenlik çözümleri geliştiren REAKTO, 1 milyon euro yatırım aldı

Drone altyapısı oluşturan ve güvenlik odaklı çözümler geliştiren REAKTO, 1 milyon euro yatırım aldı. Tur, AMM Global ve 24 farklı özel yatırımcının katılımıyla düzenlendi.

Drone altyapısı oluşturan ve güvenlik odaklı çözümler geliştiren REAKTO, 1 milyon euro yatırım aldı. Tur, AMM Global ve 24 farklı özel yatırımcının katılımıyla düzenlendi.

REAKTO, güvenlik kurumlarına ve bireylere daha güçlü bir güvenlik çözümü sunmayı amaçlayan hızlı yanıt veren bir drone ağı geliştirdi. Merkezi Krakow’da bulunan girişim, tescilli Anything as a Service modelinden yararlanarak insansız hava araçları kullanarak devriye ve müdahale uçuşları sunuyor.

Rapid Response Drone Network, özel, endüstriyel ve kritik altyapı tesislerinin gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış drone tabanlı bir mülk koruma hizmeti olarak karşımıza çıkıyor. Bu çözümün hem üreticisi hem de operatörü olarak REAKTO’nun drone filosuna bir yerleştirme istasyonu ağı olarak eşlik ediyor.

Polonyalı girişim, hizmeti modern dünyanın sürekli gelişen taleplerine uyum sağlayacak ve müşterilerinin beklentilerini karşılayacak şekilde özelleştirmek için güvenlik endüstrisindeki farklı oyuncularla işbirliği yapıyor.

REAKTO, birkaç ay süren bir pilot programın ardından bulgularını yayınladı. Program, teknolojinin test edilmesini, davetsiz misafirler, müdahale grupları ve drone’larla müdahalelerin simülasyonunun yanı sıra Seris Konsalnet, Taurus Ochrona, Capital Security, VIP Security System ve Sezam Ochrona gibi güvenlik sektöründeki ortaklarla istişare ve analizleri içeriyor.

REAKTO CEO’su Wojciech Stawiarski

“Pilot programın birincil amacı, özellikle güvenlik sektörü karar vericileri için Hızlı Müdahale hizmetinin operasyonel ve teknik parametrelerini doğrulamaktı. Hizmetlerimizi teklifleriyle bütünleştirmeden önce iş ortaklarımızın yeteneklerimizi, sınırlamalarımızı ve gelecek planlarımızı kapsamlı bir şekilde anlamasını sağlamak bizim için çok önemliydi.”

Yatırım, girişimin tescilli drone ve yerleştirme istasyonu teknolojisinin geliştirilmesini ve konuşlandırılmasını hızlandıracak ve yıl sonuna kadar ülke çapında ticari operasyonların önünü açacak.

Güncel İçerikler