Postuby, yapay zeka ile içerik üretmeyi kolaylaştıran hizmetlerini kullanıma sundu

Sosyal medya içerik yönetim platformu Postuby, yapay zeka destekli sosyal medya içerik platformu olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal medya içerik yönetim platformu Postuby, yapay zeka destekli sosyal medya içerik platformu olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında 400 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldığı haberini ve Big Bang Startup Challenge 2022 sahnesinde top 20 girişimden biri olduğundan bahsetmiştik.

Aralık ayından bu güne kadar %3oo’ün üzerinde büyüme gösteren platformun kullanıcı sayısı 32 bini geçmiş durumda. Aynı zamanda Türkçe içeriklerin yanında İngilizce içeriklerde eklenmiş. Kullanıcılar, tüm özel günler için sosyal medya tasarımlarını Postuby’den alabiliyor ya da otomatik tasarım aracı ile saniyeler içerisinde kendi tasarımlarını yapabiliyorlar. 

Kullanımı gayet kolay olan Postuby son derece sezgisel bir arayüz sunuyor. Herhangi bir kategoride, istediğiniz tasarıma karar veriyorsunuz ve istediğiniz sosyal medya platformuna uygun olarak içeriğinizi indirebiliyorsunuz. Ancak Postuby son güncellemeler ile birlikte bunun çok üzerine çıkmayı ve tamamen sosyal medya yönetimine odaklanmayı hedefliyor. 

10 Yeni Yapay Zeka Aracı Kullanıma Sunuldu

Postuby,  içerik oluşturmayı kolaylaştıran yapay zeka araçlarını tüm kullanıcılarına açtı. Bu araçları ister Türkçe isterseniz de İngilizce olarak kullanabiliyorsunuz. 

Postuby kurucuları Şafak Tozar ve Kadir Karademir, yapay zeka teknolojisinin kendi veritabanları ve şu anda tüm dünyanın konuştuğu GPT-4’e dayandığını belirtiyor. 

İşte yayına giren araçlar ile ilgili bilgiler:

Instagram için Gönderi Oluşturucu: Artık içerik yazmak için saatlerce vakit kaybetmenize gerek yok. Instagram için özelleştirilmiş AI metin yazarı ile saniyeler içerisinde yazınızı oluşturabilirsiniz.

Linkedln için Viral Post Oluşturucu: Linkedln’deki paylaşımlarınızın daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorsanız, viral post oluşturucuyu kullanabilirsiniz.  Bu araç içeriklerinizin Linkedln’de daha fazla kişiye ulaşması için özel olarak tasarlandı.

YouTube Video Fikri Oluşturucu: Youtube’da ne tür videolar yapmanız gerektiği hakkında endişelenmeyin. Postuby, YouTube Video Fikri Oluşturucu ile size yardımcı olur. Sizin için en iyi video fikirlerini önerir.

YouTube Açıklama Yazısı Oluşturucu: Yeni bir video oluşturduğunuzda, açıklama kısmını doldurmak sıkıcı bir süreç olabilir. Postuby, Youtube Açıklama Yazısı Oluşturucu ile size zaman kazandırır.

Sosyal Medya Reklam Metni Oluşturucu: Sosyal medya reklam kampanyaları için mükemmel bir metin yazmanız gerekiyor mu? Endişelenmeyin, Postuby Sosyal Medya Reklam Metni Oluşturucu ile size yardımcı olacak.

Clickbait Başlık Oluşturucu: Daha fazla tıklama almak istiyor musunuz? Clickbait Başlık Oluşturucu ile dikkat çekici başlıklar oluşturabilirsiniz.

Pratik Soru Yanıtlayıcı: Takipçilerinizin sorularına hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermek istiyor musunuz? Pratik soru yanıtlayıcı özelliği ile takipçilerinizin sorularını cevaplayabilirsiniz.

Hashtag Oluşturucu: Sosyal medya platformlarındaki hashtagler, içeriklerinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlar. Hashtag oluşturucu ile saniyeler içerisinde hangi hashtagleri kullanacağınıza karar verebilirsiniz.

SEO Uyumlu Blog Post Oluşturucu: Bu yapay zeka teknolojisi blog sahiplerinin çok hoşuna gidecek. Konuyu ya da fikrinizi yazın ve yapay zeka blog gönderinizi saniyeler içerisinde oluştursun.

Son olarak, Postuby tamamen farklı bir rekabette fark yaratacak yeni bir yapay zeka teknolojisi üzerinde çalışıyor. Şimdilik AI Destekli tasarım oluşturucu olarak adlandırılan bu araç saniyeler içerisinde sosyal medya tasarımları oluşturabilecek. 

Güncel İçerikler