Sosyal medya içerik yönetim platformu Postuby, 400 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Sosyal medya içerik yönetim platformu Postuby, ilk turda; Alesta Yatırım, Geometry Venture Development ve iki iş insanının katıldığı tohum öncesi yatırım turunda 400 bin dolar değerleme ile yatırım aldı.

“Sosyal medyada ne paylaşsam?” sorusunu ortadan kaldırmayı hedefleyen yerli girişim Postuby, tohum öncesi turda Alesta Yatırım, Geometry Venture Development ve iki iş insanından yatırım aldı.

Eylül 2021’den beri faaliyet gösteren ve şu ana kadar 21 binden fazla kullanıcıya ulaşan yerli sosyal medya içerik platformu Postuby, tüm dünyadaki işletmelerin sosyal medya içerik problemine çözüm getirmek için kurulmuş. Platform içerisinde hazır ve düzenlenebilir on binlerce tasarımın yanında yapay zeka destekli bir tasarım aracı bulunuyor. Bu sayede, yazdığınız yazıları tasarıma dönüştürebiliyorsunuz.

Son derece kolay kullanıma sahip olması ve tasarım bilgisi gerektirmiyor olması ile öne çıkan Postuby’de tüm özel günler ve farklı sektörler için on binlerce hazır tasarım bulunuyor. Bu tasarımlar tüm sosyal medya platformlarında kullanıma uygun olarak tasarlanmış. Eğer düzenleme yapmak isterseniz, Postuby’nin editörünü kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Postuby yapay zeka desteği sayesinde sizi ve markanızı tanıyarak, özel paylaşım önerilerinde bulunuyor.

Şafak Tozar ve Kadir Karademir tarafından kurulan Postuby, bu yatırımı globale açılmak ve ekibini büyütmek için kullanacak. İçerideki hazır tasarımların sayısını arttırmaya ve globale uygun içerikler eklemeye hazırlanıyorlar. Postuby’nin bir sonraki versiyonunda ise, otomatik paylaşım özelliği yer alacak ve bu sayede tam otomatik bir sosyal medya yönetim hizmeti sunulabilecek.

Ayrıca Postuby, geçtiğimiz günlerde düzenlenen İTÜ Çekirdek Big Bang 2022 etkinliğindeki top 20 girişim arasında da yerini aldı.

Güncel İçerikler