İş yeri verimliliğini üst düzeye çıkarmak isteyen Epinote, 1.4 milyon euro yatırım aldı

Teknolojiyi ve isteğe bağlı personeli harmanlayarak işgücünü daha verimli hale getirmeyi hedefleyen Epinote, 1.4 milyon euro yatırım aldı.

Teknolojiyi ve isteğe bağlı personeli harmanlayarak işgücünü daha verimli hale getirmeyi hedefleyen Epinote, 1.4 milyon euro yatırım aldı. Movens Capital, Kogito Ventures ve Next Road Ventures tarafından yönetilen tura melek yatırımcılar katıldı.

2019 yılında kurulan girişim, doğrudan şirket iş akışlarına yerleştirilebilen tak ve çalıştır iş gücü sağlayarak şirketlerin şirket içi operasyonlarını artırmasına ve temel işler için zamandan tasarruf etmesine yardımcı oluyor. Bu sistem, daha önce şirket içi çalışanlar tarafından gerçekleştirilen, otomatikleştirilemeyen sıradan ve tekrarlayan görevleri devralıyor. İş, verimlilik ve kalite sağlayan süreç mühendisliği ve proje izleme, otomasyon ve müşterilerin kendi yazılımlarıyla entegrasyon için teknoloji ile destekleniyor. 

Epinote’un müşterileri için halihazırda gerçekleştirdiği görevler arasında, analitik ve yapay zeka geliştirme için veri açıklama ve zenginleştirme, müşteri adayı oluşturma ve doğrulama, CRM yönetimi, müşteri edinme, pazar araştırması, analiz ve izleme ile dahili süreçler için destek yer alıyor.

Varşova merkezli girişim, şimdiden BCG, Brainly, InPost Fresh ve Packhelp dahil olmak üzere üç kıtadan 50’den fazla müşteri topladı. Epinote’u kullanmaya başlamak için, müşterinin yalnızca bir proje özetine ve net bir teslimat seti ihtiyacı bulunuyor. Girişim, daha sonra tüm proje yönetimini ve belirtilen son tarihe kadar teslimatı gerçekleştiriyor.

Epinote CEO’su ve Kurucu Ortağı Mateusz Wikło, “Düşen değerlemeler, karlılığa geçiş ve vasıflı çalışan eksikliği nedeniyle şirketler, gerekli ancak sıradan ve tekrarlayan görevleri tamamlamakta zorlanıyor. Öte yandan, yapay zeka hala sadece insan gözetimi gerektiren bir araç olarak maalesef tam bağımsız çalışamıyor. Epinote her iki dünyanın da en iyisini sunuyor. Üretkenliğimizi artırmak ve gerçekten yardımcı olabilecek ve değer getirebilecek, kolayca konuşlandırılabilen bir ekip sağlamak için yazılım kullanıyoruz ve bu modelin işe yaradığını zaten kanıtladık. Yatırımcılarımızın desteğiyle daha da yüksek verimlilik sunabilir ve dünya genelinde daha da fazla şirkete hizmet verebiliriz.” dedi.

Bu yeni yatırımla beraber girişim, müşteri verimliliğini daha da artırmak ve müşterilere görev sıralaması ve proje yönetimi için otomatikleştirilmiş bir sistem sunmak için dijital platformunu geliştirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler