Merkeziyetsiz finans teknolojileri geliştiren Defy, Alesta’dan yatırım aldı

Merkeziyetsiz finans teknolojileri alanında yazılım geliştiren Defy, Alesta'dan yatırım aldı.

Merkeziyetsiz finans teknolojileri alanında yazılım geliştiren Defy, Alesta‘dan yatırım aldı. Alesta, yüksek büyüme potansiyeline sahip erken aşama teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam ediyor. 

Defy, firmalara Web3 ihtiyaçları için uçtan uca alt yapı ve güvenlik servisleri sunuyor. Bu servisler, firmaların Web3 uygulama geliştirme sürelerini 90% oranında azaltıyor. Web3 dünyasında önemini iyice artıran güvenlik konusunda da Defy “Live AML” servisi ile inovatif bir çözüm getiriyor. Bu servisi kullanan firmalar, riskli cüzdanları şüpheli işlem yaptıkları an tespit edebiliyorlar.

Tamamen Defy servisleri üzerine geliştirilen bir de Defy Wallet uygulaması mevcut.  Bu uygulama ile kullanıcılar, tek bir tıkla merkeziyetsiz dijital bir cüzdana sahip oluyor ve tek platformdan bütün dijital yatırımlarını yönetiyorlar. Ayrıca, popüler cüzdanları ve işlemlerini anlık takip edebiliyorlar. Defy Wallet, son dönemlerde de gündem olan merkeziyetsiz finans konusunda kapsamlı servisleri ile kullanıcılara kolay kullanıma sahip ve güvenli bir platform sunuyor.

Defy, tüm ihtiyaçlarını teknik ekibi ile kendisi çözüyor. Defy CEO’su Suat Ozkan, 10+ yıl teknoloji alanında global kurumsal firmalarda teknik & yönetim pozisyonlarında yer aldı. Ekipte, yetenekli yazılım geliştiricileri Hasret Özkan ve Berkcan Gürdal’ın yanı sıra Silikon Vadisi girişimcilerinden Ercan Gümüş (Cool Digital Solutions) ve sermaye piyasalarında 25+ yıl deneyime sahip İskender Ada iş geliştirme ve satış konusunda destek vererek yer alıyor. 

Defy kurucucusu ve CEOsu Suat Ozkan yatırımla ilgili yaptığı açıklamada; “Aldığımız yatırım ile ekibimizi büyüterek, yıllarca bu alanda edindiğimiz deneyimin sonucu olan servislerimizi daha çok kuruma ve kişiye ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler