Coca-Cola, geliştirdiği akıllı telefonu için Realme ile iş birliği yapıyor

Coca-Cola, akıllı telefon pazarına giriş yapmak için Realme ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor.

İçecek üreticisi Coca-Cola, akıllı telefon pazarına giriş yapmak için Realme ile iş birliği yapıyor. Cocal-Cola’nın geliştirdiği cihazın yenilenmiş sürüme sahip Realme 10 Pro 5G olabileceği tahmin ediliyor.

Realme Hindistan, herhangi bir açıklama yapmadan web istesinde Coca-Cola’ya göndermede bulunduğu bir etkinlik oluşturdu. Bununla beraber şirketin üst düzey yöneticisi Madhav Sheth, sosyal hesabında Realme 10 Pro 5G’nin arka paneline yansıyan bir Coca-Cola kutusunu gösterdiği gönderi paylaştı. Fragmanlar, Realme markalı Coca-Cola telefonun yakında ülkede piyasaya sürüleceğini ima ediyor.

Coca-Cola’nın akıllı telefon üzerinde çalışmalar yaptığını daha önce sizlere aktarmıştık. Bahsi geçen gelişmelerden hareketle Realme, Amerikan içecek şirketi Coca-Cola ile ortaklık yapma ihtimali daha da artıyor. Sheth’in paylaştığı görseldeki telefonun Realme 10 Pro 5G olduğu görülüyor. Cihazın çift kamera halkaları ve lenslerin yanında Matrix AI Camera metni akıllı telefonu daha şık hale getiriyor.

Şirketin web sitesinde ‘Really Refreshing’ ve ‘Cheers for Real’ gibi Coca-Cola’yı ima eden sloganlar yer alıyor. Ortaya çıkan akıllı telefonun arka kısmında içecek şirketinin temasıyla eşleşen kırmızı renkli bir arka panel bulunuyor. Panelin sağ tarafının tamamında bir Coca-Cola logosuna yer veriliyor.

Realme 10 Pro 5G’de 120 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ LCD ekran, 108 MP üçlü arka kamera, Snapdragon 695 işlemci ve 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil bulunuyor.

Akıllı telefonun 2023’ün ilk çeyreğine kadar ülkede piyasaya çıkması bekleniyor. Cihaz hakkında pek bir şey bilinmese de yeni tasarımın yanı sıra Coca-Cola temalı kullanıcı arayüzünün de cihazda bulunması bekleniyor.

Güncel İçerikler