Coca-Cola, akıllı telefon üretimine hazırlanıyor

Coca-Cola, akıllı telefon markasıyla iş birliği yaparak kendi akıllı telefonlarını üretmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük kola markalarından Coca-Cola, akıllı telefon pazarına giriş yaparak hayranlarını etkileyecek gibi görünüyor. Uzun zamandır sızıntılara konu olan telefon süreciyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Coca-Cola’nın kendi sektörünün lider oyuncuları arasında bulunduğu herkes tarafından biliniyor. Hayranlarını ve müşterilerini şaşırtmak isteyen şirket de yeni ürünlerini piyasaya sürüyor. Bu yeni ürünler arasında şimdi de bir akıllı telefon yer alıyor.

Sızıntılarıyla ünlenen Mukul Sharma, telefonun tüm arka tasarımını tümüyle gösteren yüksek kaliteli bir render paylaştı. Ayrıca Mukul, Cola telefonunun bu çeyrekte Hindistan’da piyasaya çıkacağını ve Coca-Cola’nın bu yeni telefon için bir akıllı telefon markasıyla iş birliği yaptığını da iddia etti.

Mukul, marka adından açıkça bahsetmemiş olsa da, söz konusu markanın Realme olabileceğine dair iddialar bulunuyor. Mukul tarafından paylaşılan tasarım, kısa süre önce piyasaya sürülen Realme 10 4G ile neredeyse birebir aynı gözüküyor. Her ne kadar çok benzese de modelin doğru olup olmadığı bilinmiyor.

Cola telefonun arkasında LED flaşlı çift kamera sensörü bulunuyor. Ses düğmesi sağ kenardan yer alıyor. Tasarım açısından akıllı cihazın kenarları yuvarlatılmış olarak daha da dikkat çekiyor. Coca-Cola’da olduğu gibi, telefonun her yerinde kırmızı renk vurgusu yer alıyor. Şu an için Coca-Cola’nın telefonuyla ilgili başka bir detay bulunmuyor.

Coca-Cola telefonunun gerçekten de yeniden markalanmış bir Realme 10 4G olduğunu düşünürsek, teknik özellikler hakkında fikir yürütmek kolaylaşıyor. Akıllı cihaz, 90Hz yenileme hızına ve delikli ekrana sahip 6.5 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü AMOLED ekranla geliyor. Gücünü MediaTek Helio G99 işlemcisinden alan akıllı telefonda 8 GB RAM / 128 GB dahili depolama alanını bünyesinde barındırıyor.

Realme 10, 50MP birincil kamera ve 2MP portre kamerasını bünyesinde barındırıyor. Ön tarafta ise 16MP bir ön kamera bizleri karşılıyor. Realme 10 4G’nin 33W SuperVOOC hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryası 28 dakikada yüzde 0’dan yüzde 50‘ye şarj oluyor.

Güncel İçerikler