Hibrit çalışmayı daha kolay hale getiren awork, 5 milyon euro yatırım aldı

Yeni nesil ekip çalışmasına hitap edecek ve hızla gelişen iş dünyasına ayak uyduracak bir çözüm geliştiren awork, 5 milyon euro yatırım aldı.

Uzaktan, hibrit ve dijital ekipler için iş birliğini daha akıcı ve keyifli hale getirmeye odaklanan awork, düzenlenen Seri A turda 5 milyon euro yatırım aldı. Mevcut yatırımcılarla beraber Hi Inov-Dentressangle ve Swiss Post Ventures da tura katıldı. 

Hibrit çalışmanın iş sonuçları ve üretkenlik için daha iyi olduğu gün geçtikçe kaçınılmaz bir gerçek oluyor. 2023’te hibrit çalışma biçimleri artık istisna değil normal bir çalışma koşuluna dönüşüyor. Çalışanlar artık iş aramalarında bunu standart olarak talep ediyor. Şirketler, daha iyi iş-yaşam dengeleri sağlayan bu çalışma tarzına giderek daha fazla uyum sağlıyor. awork da uzaktan çalışma esnasında ekiplerin daha kolay iletişim halinde olmalarını sağlıyor. 

2019 yılında Nils Czernig, Lucas Bauche ve Tobias Hagenau tarafından kurulan girişim, ekiplerin dijital dünyada birlikte daha iyi ve daha mutlu çalışmasına yardımcı olma vizyonuyla geliştirildi. Hibrit ve dijital ekipler için iş yeri bağlantısını iyileştiren yazılım araçları pazarının önümüzdeki beş yıl içinde 9.81 milyar dolara çıkacağı tahmin ediliyor. Pazarın potansiyeli yenilikçi platformlar geliştirmeye olanak tanıyor. 

thjnk, fischerAppelt, Ströer ve EnBW dahil 2.200 kurumsal müşteri ve 17.000’den fazla kişi platformu kullanıyor.

awork kurucu ortağı ve CEO’su Tobias Hagenau, “Yatırım turu, yalnızca iş yerindeki gelişimimizde değil, aynı zamanda iş dünyasının gelişiminde de önemli bir anda geliyor. Yeni iş devrimi her yerde ve ekipler nihayet mutlu bir şekilde dijital olarak iş birliği yapmak istiyor. Tüm iş yönetimi manzarasını alt üst etmek için doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum.” dedi. 

Girişim, bu yeni yatırımla çalışan sayısını artırmayı planlıyor ve 2024 yılına kadar kullanıcı sayısını ikiye katlamayı hedefliyor.

Güncel İçerikler