Araç içi ödeme sistemleri geliştiren Sheeva.AI, 9.25 milyon dolar yatırım aldı

Araç içi ödemeler ve ticaret çözümü geliştirip sürücü deneyiminden para kazanmayı amaçlayan Sheeva.AI, 9.25 milyon dolar yatırım aldı.

Para kazanmak için araç konumuna dayalı hizmetler sunan bir araç içi ödemeler ve ticaret çözümü geliştiren Sheeva.AI, düzenlenen Seri A turda 9.25 milyon dolar yatırım aldı. Reynolds and Reynolds Company tarafından yönetilen tura Poppe + Potthoff Capital GmbH ve Pegasus Tech Ventures katıldı.

Sheeva.AI, sürücü deneyiminden para kazanmaya yardımcı olan araç konumuna dayalı hizmetler sunan bir araç içi ödemeler ve ticaret çözümü sunuyor. Patentli hassas konum belirleme teknolojisi, sürücülerin araçlarından dışarı çıkmadan yakıt doldurma, elektrikli araç şarjı, park etme, kaldırım kenarından teslim alma ve arabaya servis gibi hizmetler için sorunsuz bir şekilde ödeme yapmasına ve bunları almasına olanak tanıyor.

Sheeva.AI’nin teknolojisi, aracı belirli bir benzin pompasında, park yerinde, elektrikli araç şarj alanında veya geçiş şeridinde otomatik olarak algılar ve doğrudan araç içi bilgi-eğlence ekranında veya OEM’in herhangi bir mobil uygulamasında ödeme yapılmasını sağlıyor.

Sheeva.AI

Sheeva.AI kurucusu ve CEO’su Evgeny Klochikhin, “Bu yatırım, tüm Sheeva.AI ekibinin araç içi ticaret ve ödemelerin geleceğine olan inancını ve inancını gösteriyor. OEM’ler, enerji pazarlamacıları ve her türden perakendeci, araç içi işlemler yoluyla yeni gelir akışları ve daha iyi müşteri deneyimleri için olasılıklar ararken, bizim ve tüm ortaklarımızın şimdiye kadar başardıklarıyla gurur duyuyorum. Önümüzdeki yıllarda ABD, Avrupa, Hindistan, Japonya ve daha fazla Asya ülkesinde, milyonlarca arabada olacağımızı umuyoruz” dedi.

Reynolds and Reynolds Kıdemli Başkan Yardımcısı Sidney Haider, “Sheeva.AI ekibi gibi biz de araç içi ticaret alanına inanıyoruz. Bayi ve otomotiv OEM ağımız, otomobili e-ticarette akıllı telefon kadar devrim niteliğinde olacak yeni bir dijital platform olarak görüyor.” dedi.

Girişim, aldığı yatırımı otomotiv iş ortağı ağını büyütmenin yanı sıra yakıt ikmali, elektrikli araç şarjı, park etme, geçiş ücreti ve arabaya servis alanlarında yeni hizmet ortakları eklemeyi amaçlayan üretim ekibini oluşturmak için kullanacak.

Güncel İçerikler