Uber Kurye hizmeti İstanbul’da faaliyetlerine başlıyor

Global teknoloji platformu Uber, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da başlattı.

Global teknoloji platformu Uber, anlık paket teslimatı yapılabilen “Uber Kurye” hizmetini İstanbul’da başlattı. 19 Ocak tarihinden itibaren Uber ayrıcalığı ile İstanbul’da hızlı, kolay ve güvenli anlık paket teslimatı yapılabilecek.

Yolcuların bir yerden bir yere gitmelerine yardımcı olmanın yanı sıra platform, insanların daha hızlı ve daha hesaplı bir kargo hizmetine de başlıyor. Bununla beraber sağlık hizmetlerine ulaşımın önündeki engelleri kaldırarak yeni taşımacılık rezervasyonu çözümleri oluşturuyor. Ayrıca şirketlerin çalışanlarına sorunsuz bir yolculuk deneyimi sağlamalarına yardım ederek her zaman sürücü ortakları ve kuryelerin para kazanmasını da sağlıyor.

Uber, dünyanın nasıl daha iyi hareket edebileceğini yeniden tasarlamayı misyon ediniyor. Geliştirilen teknoloji, yolculuk yapmak isteyen tüketicilerle bağımsız yolculuk hizmeti sağlayıcıları ve bunun yanı sıra toplu taşıma, bisiklet ve scooter gibi başka ulaşım araçlarını eşleştiren çok taraflı platformlar geliştirmeye ve sürdürmeye yardımcı oluyor.

Uber Kurye ile gönderilecek paketler, Uber uygulamasında belirtilecek adresten teslim alınır ve iletilmek istenen adrese teslim edilir. Uber kullanıcıları, uygulamada bulunan ‘Paket gönder’ seçeneğine ek olarak, ‘Paket al’ seçeneğini de kullanarak belirttikleri adresten paket aldırıp teslimat adresine ulaştırabilir.

Güncel İçerikler