1000W motora ve kendi kendini onarabilen lastiklere sahip Bugatti Bytech e-Scooter 2023 duyuruldu

Premium segmentte araç üreten Bugatti, Bytech ile geliştirdiği Bugatti Bytech e-Scooter 2023 modelini duyurdu.

Bugatti, Bytech ile ortaklaşa geliştirdiği Bugatti Bytech e-Scooter modelini dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023‘te görücüye çıkardı. Yeni model, 2022 lansman modelinin başarısını temel alıyor ve birinci sınıf tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle onu bir sonraki seviyeye taşıyor.

Yenilenen scooter modelindeki en önemli değişikliklerden biri de boyutunda oluyor. Scooter, daha rahat ve dengeli bir sürüş sağlayan önceki modelden %10 daha büyük olarak geliyor. Daha geniş taban kısmıyla beraber aynı zamanda daha fazla ayak alanı sağlanıyor. Bu sayede scooter’ı manevralarda kontrol etmek kolaylaşıyor.

Scooter’a güç sağlamak için 36V, 15,6 Ah akü ve 1000W pik güçlü motor kullanılır. Bu kombinasyon, scooter’ın çoğu şehir içi ulaşım için yeterince hızlı olan 22 mil / saat hıza ulaşmasını sağlıyor. Scooter ayrıca 18°’ye kadar olan eğimleri de kaldırabiliyor. Böylece engebeli araziler için uygun hale geliyor. Tek şarjla 50 km menzile sahip olan yeni modelle, 2022 modelden daha uzağa seyahat etme imkanı sunuyor.

2023 Bugatti elektrikli scooter’ın en yenilikçi özelliklerinden biri de kendi kendini onaran 10 inç lastikleri oluyor. Bu lastikler, lastik patladığında otomatik olarak serbest kalan, patlağı onarmaya ve yola geri dönmenize yardımcı olan özel bir yapıştırıcı sistemi ile geliyor. Bu özellik, sizi lastik değiştirme zahmetinden ve masrafından kurtarabiliyor.

Scooter ayrıca entegre LED dönüş sinyal lambalarına sahip deri kulpları da bünyesinde barındırıyor. Bu dönüş sinyalleri, sürücü için ekstra bir güvenlik katmanı sağlayan, beraberindeki MIPS donanımlı bir kask üzerine yansıtılabiliyor. E-scooter ayrıca, şifre koruması ve sürüş modunuzu değiştirmek ve farlarınızı kontrol etmek için kullanabileceğiniz yerleşik bir dokunmatik ekran gibi yeni özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Ekran, hız ve kalan pil ömrünün görüntülenmesi için de bu ekran kullanılabiliyor.

2023 Bugatti elektrikli scooter mavi, sarı ve mavi olmak üzere üç farklı renkte satışa sunulacak. 2023 Bugatti Bytech elektrikli scooter’ın ne zaman satışa çıkacağı veya ne fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor. 2022 model cihaz, 1200 dolara satışa sunuldu. Bu model baz alındığında yeni e-scooter’ın daha yüksek fiyatla gelmesi bekleniyor.

Güncel İçerikler