Spotify, Stream On etkinliğini 8 Mart’ta yapacak

Spotify, içerik üreticiler ve kullanıcılara sunacağı yenilikleri duyurmak için düzenlediği Steam On etkinliğini bu yıl 8 Mart'ta yapacağını açıkladı.

Dijital müzik ve podcast platformu Spotify, bu yıl düzenlecek olan Stream On etkinliğinin 8 Mart‘ta gerçekleştirileceğini açıkladı. Etkinliğin odak noktasında içerik üreticileri yer alacak.

Popüler platform, ürün güncellemelerini, reklam öğelerine yönelik araçları ve özel podcast’leri sergilemek için 2021’de Stream On etkinlikleri düzenlemeye başladı. Spotify’ın “her zamankinden daha fazla içerik üretici için yeni olasılıkların kilidini açtığını” tanımladığı etkinlikte beklentiler daha da yükseliyor. Etkinlikle beraber içerik üreticilerinin yeni dinleyiciler tarafından görülmesine, bir topluluk oluşturmasına ve müzik, podcast’ler, sesli kitaplar ve diğer ses formatlarında başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlanmış araçları ve girişimleri ortaya çıkarmasına yardımcı olacak yeni ipuçlarının da verilmesi bekleniyor.

Uzun süredir gecikmiş olan CD kalitesinde müzik akışı seçeneği hakkında etkinliği takip eden kişilere daha fazla ayrıntı verileceği tahmin ediliyor. Şirket, yaklaşık iki yıl önce ilk Stream On etkinliğinde Spotify HiFi‘yi duyurdu. 2022’nin başlarında üzerinde çalışıldığı söylenen özelliğin bu etkinlikte kullanıma sunulacağı da iddia ediliyor.

Spotify, diğer şirketlerin aksine kullanıcılarını ilgilendiren birçok etkinlik düzenlemeye sıcak bakmıyor. Bu yüzden Stream On etkinliği daha da önem kazanıyor. Platformun tüketici tarafını etkileyen özellikler söz konusu olduğunda tüm detayları öğrenebilmek için kullanıcılar daha da dikkatli oluyor. Stream On etkinliğinde duyurulacak tüm önemli haberler hem Spotify üzerinden hem de Spotify web sitesi ve YouTube kanalı üzerinden izlenebilecek.

Güncel İçerikler