Sosyal blog platformu kooplog, 2 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Yayın hayatına 2017’de başlayan ve İTÜ Çekirdek çatısı altında faaliyetlerini sürdüren sosyal blog platformu kooplog, adı açıklanmayan bireysel bir melek yatırımcıdan Big Bang sahnesinde 2 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Blog yazar ve okur ekosistemi için modern, kolay ve ücretsiz bir blog deneyimi sunmak amacıyla yola çıkan kooplog, yaklaşık 20.000 yazarı ve yüz binlerce ziyaretçisiyle yazar ve okurların blog yolculuğunda onlara eşlik ediyor.

2021’den beri üzerinde çalışılan ve bugüne kadarki en büyük güncellemesi olan “Gravy” ile kooplog, kullanıcılarına gelişmiş bir blog deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Bu büyük güncellemeyle birlikte okurlar daha akıllı blog ve yazar önerileriyle kooplog’da daha keyifli vakit geçirebiliyor; yazarlar ise kooplog’a üye oldukları andan itibaren aldıkları rehberlik ve yönlendirmeler sayesinde çok daha kolay blog yazabiliyor. Ayrıca yazarlar, kooplog’un düzenlediği blog yarışmaları ve profillerine ekleyebilecekleri “Bağış al” seçenekleri ile gelir elde edebiliyor.

“Blog hiçbir zaman eski moda olmadı ve hiçbir zaman da olmayacak.” felsefesiyle yola devam ettiklerini belirten kooplog kurucuları, aldıkları yatırım desteğiyle 2023’te kooplog mobil uygulamasını çıkarmayı ana hedef olarak belirlediklerini belirtiyor.

Güncel İçerikler