Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini açıkladı

Samsung, Galaxy S23 ailesinin tanıtılacağı yeni Galaxy Unpacked etkinliğinin 1 Şubat Çarşamba günü saat 21.00’de düzenleneceğini açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yılki ilk Galaxy Unpacked etkinliğinin 1 Şubat Çarşamba günü düzenleneceğini açıkladı. Etkinlikte Samsung Galaxy S23 serisinin tanıtılacağı iddia ediliyor. 

Şirket, 3 yıl aradan sonra ABD’nin San Francisco kentinde Türkiye saati ile 21.00’de etkinliği başlatacak. Lansman, Samsung.com, Samsung Newsroom ve resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Her ne kadar etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağı açıklanmasa da tanıtım posterinde dikey olarak konumlandırılan 3 farklı deliğin kameraya vurgu yapmak için gösterildiği ve Galaxy S23 ailesine gönderme yapıldığı tahmin ediliyor. 

Galaxy S23 serisiyle ilgili sızıntılar, S23 ve S23+’ın S22 ve S22+’da mevcut olan ile aynı 50 megapiksel (ana, OIS’li), 12 megapiksel (ultra geniş) ve 10 megapiksel (telefoto) üçlü kamera ünitesine sahip olabileceğini bizlere gösterdi. Galaxy S23 Ultra ise Samsung’un 200 megapiksel kameraya sahip ilk telefonu olacak. Buna 12 megapiksel ultra geniş lens, 10 megapiksel telefoto kamera ve 10 megapiksel periskop yakınlaştırma kamerası eşlik edecek.

Sızan tanıtım videoları, serinin düşük ışıkta fotoğrafçılığın en önemli özelliklerini bünyesinde barındıracağını öne sürdü. Diğer bazı raporlar, Samsung’un önde gelen sosyal medya markalarıyla ortaklığıyla S23 serisinin Facebook, Instagram ve TikTok gibi uygulamalarda daha iyi fotoğraflar çekmesini sağlayacağını iddia etti. Galaxy S23 serisinin gücünü Snapdragon 8 Gen 2 mobil platformundan alacak. 

Samsung Türkiye’de Unpacked etkinliğinin web sitesinde, “Hikayede kalmasın diyeceğin geceler çok yakında. Hayatta “hikayede kalmasın” dediğimiz zamanlar olur ve onları paylaşmak istersiniz. Şimdiye kadarki en gelişmiş Samsung Galaxy ile “hikayede kalmasın” diyeceğiniz anları yakalayabilir ve paylaşabilirsiniz. Bir akıllı telefonun neler yapabileceğini yeniden hayal edin. Artık hiçbir gün hikayede kalmayacak. Yerinizi bugünden ayırtın.” şeklinde bir açıklama yer alıyor. S23 ailesinin geri kalan özellikleri, S22 serisiyle aynı olacağı tahmin ediliyor. Etkinlikle alakalı detaylar için takipte kalın!

Güncel İçerikler