Eksim Pulse, enerji sektörü odaklı çözümler üreten girişimlerin başvurularını bekliyor

Eksim Holding, enerji dağıtım sektöründe iş fikri veya projesi olan girişimcileri Eksim Pulse Girişimcilik Programı ile destekleyecek.

Yenilenebilir enerji üretimi, elektrik dağıtımı ve perakende hizmetleri ile gıda üretimi alanlarındaki yatırımlarıyla ülkemizin önde gelen grupları arasında yer alan Eksim Holding, 36 yıllık tecrübesi ile girişimcilere Eksim Pulse Girişimcilik Programı ile yeni bir kapı açarak enerji sektörüne erişmelerini sağlayacak.

Eksim Holding, enerji dağıtım sektöründe iş fikri veya projesi olan girişimcileri Eksim Pulse Girişimcilik Programı ile destekleyecek.

Başvurular 20 Ocak’ta sona eriyor başlıyor

Eksim Pulse, girişimlere Eksim Holding ve Dicle Elektrik ile iş birliği fırsatı, 100.000 TL’ye kadar finansal destek, eğitim, mentorluk, çalışma ortamı desteği, iş bağlantıları, yatırımcılara erişim, hibe fonlarına erişim ve ar-ge desteği gibi destekler sunarak girişim programına kabul edilecek tüm girişimci ekiplerin hedefe ulaşmasını hızlandıracak. Ayrıca holding bünyesinde bulunan Eksim Ventures tarafından yatırım alma olanağına da sahip olacaklar.

Başvuru kategorileri

  • Enerji Tedariki
  • Enerji Lojistiği
  • Enerji Dağıtım Teknolojileri
  • Enerji Dağıtım Yönetimi
  • Dijital Çözümleri

Başvuru: eksimpulse.com

Her aşamadaki girişimin başvurabileceği program 2 Ocak’ta başlıyor. Başvuru sürecinin sonunda kabul edilen girişimciler, 4 ay sürecek programa katılmak üzere jüri sunumlarına davet edilecek. Eksim Pulse Programı kapsamında en iyi 10 girişim, kuluçka, hızlandırma ve yatırım aşamalarında 4 ay boyunca desteklenecek.

Güncel İçerikler