Web3 odaklı eğlence girişimi Orange Comet, oyun teknolojileri geliştiren Mint State Labs’i satın aldı

Web3 ile beraber eğlence odağında çalışmalar yapan Orange Comet, eğlence ve oyun teknolojileri alanında adından oldukça söz ettiren Mint State Labs'i satın aldı.

Web3 merkezinde eğlence odaklı çalışmalar yapan Orange Comet, oyun ve eğlence teknolojileri üzerinde çalışan Mint State Labs‘i bünyesine kattı. Gerçek ve sanal dünyalar arasındaki çizgileri kaldırmayı hedefleyen Orange Comet, gelişen web3 pazarında rekabetçi şekilde lider bir oyuncu olmayı planlıyor.

2021’de kurulan Orange Comet, küresel izleyiciler ve hayran kitleleri için dijital koleksiyon, web3 oyunları ve deneyimlerinde topluluklar oluşturmaya ve ekosistemler geliştirmeye odaklanıyor. Sir Anthony Hopkins, NBA Hall of Famer Scottie Pippen, The Walking Dead ve bunun gibi birçok başarılı ortaklıkların hemen ardından platform, eğlence dünyasında şimdiye kadar yaratılmış en büyük müzik, sanat ve kültür odaklı içeriklerini bünyesinde barındırıyor.

2021’de kurulan Mint State Labs, şirketlerin ve içerik üreticilerinin hayran kitlelerini oluşturmasına, büyütmesine ve güçlendirmesine yardımcı olacak hizmetler ve platform araçları sunarak global erişimini büyüttmeye devam ediyor. Girişim, müşteri tabanını ve platformunu, en üst düzey oyun yaratıcılarından oluşan geniş bir müşteriyi içerecek şekilde hızla büyüttü.

Orange Comet CEO’su Dave Broome, “Orange Comet web3 odaklı oyun alanında büyümeye devam ederken, ödüllü ekibimizle yaptığımız oyun tasarımımız ve oyun teknolojimizle de güçlü bir takıma sahip olmak istedik. 2022 boyunca Mint State ile yakın iş birliği yaptık. Bu satın alma bizim için yalnızca son derece tamamlayıcı değil, aynı zamanda sorunsuz oldu.” dedi.

Mint State Labs CEO’su Peter Morales, “Başından beri Mint State Labs, içerik üreticilerinin sevdikleri eğlence ürünlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kuruldu. Tutkumuza uyan ve yaratıcı becerinin en üst noktasını temsil eden bir şirketle güçlerimizi birleştirmek, ikimizin de dijital eğlenceyi yeniden dizayn etmesine olanak sağlayacak.” dedi. 

Mint State Labs’ın satın alan Orange Comet, blockchain destekli deneyimlerini daha da geliştirmek, dağıtmak ve pazarlamak için yenilikçi teknolojiden yararlanarak web3 ortamında birinci sınıf içerik oluşturmaya devam edecek.

Güncel İçerikler