Apple, 2022 App Store Awards kazananlarını duyurdu

Apple, 2022 yılı için App Store'da yılın uygulamalarını, yılın oyunlarını ve kültürel etki oluşturan içeriklerini paylaştı.

Apple, App Store Awards 2022 kazananlarının listesini açıkladı. Bu ödüller, iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ve Apple TV dahil olmak üzere şirketin tüm platformlarına yönelik uygulamaları içeriyor.

Geçen yıl Apple‘ın App Store Awards sayfasında “Bizi bir araya getiren uygulamalar” adlı bir bonus bölümü yer alıyordu. Bu yıl ise “İnsanların yaşamları üzerinde kalıcı bir etkisi olan ve kültürü etkileyen” konusunda uygulamaları onurlandırmak için “Kültürel Etki” bölümü oluşturdu.

Yılın Uygulamaları

Apple, bu yıla damga vuran uygulamalar için şu sözleri kullandı: “Bu yılın App Store ödülü kazanan uygulamaları ve geliştiricileri tebrik ediyoruz. Fikirlerimizi yakalamamıza, kendimizle ve ailelerimizle daha özgün bir bağ kurmamıza ve harika içerik üreticilerinin çalışmalarını keşfetmemize yardımcı oldular.”

iPhone uygulaması: BeReal

iPad uygulaması: GoodNotes 5 

Mac uygulaması: MacFamilyTree

Apple Watch uygulaması: Gentler Streak

Apple TV uygulaması: ViX

Yılın Oyunları

Apple, yılın oyunları için “Gişe rekorları kıran filmlerden bağımsız filmlere uzanan bu yılın App Store Awards kazananları eğlendirmekten fazlasını yaptı. Yaratıcı dokunuşlar, dokunaklı hikaye anlatımı ve heyecan verici rekabet yoluyla, bizi türün sanatının genişliğini gösteren dünyalara kaptırdılar.” açıklamasını yaptı.

iPhone oyunu: Apex Legends Mobile

iPad oyunu: Moncage

Mac oyunu: Inscryption

Apple TV oyunu: El Hijo

Arcade oyunu: Wylde Flowers

Çin’de yılın oyunu: League of Legends Esports Manager

Kültürel Etki

Apple, Kültürel Etki kategorisi için “Bu uygulamalar ve oyunlar, herkesi kendilerine ve başkalarına daha dikkatli davranmaya teşvik ederek dünyayı hepimiz için iyileştirdi. Sağlıklı alışkanlıkları teşvik ettiler. Paylaşılması gereken hikayeler anlattılar ve kendimizi yeni yollarla ifade etmemize yardımcı oldular.” dedi.

Dot’s Home

How We Feel

Inua

Locket Widget

Waterllama

Güncel İçerikler