Online yemek siparişi odaklı Bursa merkezli yeni girişim: Acmiyiz

E-ticarete yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen yeni online yemek siparişi sitesi Acmiyiz.com, faaliyet göstermeye başladığını duyurdu. Tüketici ve üreticiyi bir araya getirmek için kurulan online platform, 7/24 destek operasyonu ve en güncel altyapısıyla hizmet vermeye başladı.

Günümüzün dijital satış modellerinin son sürat teknolojiye ayak uydurmasıyla birlikte yeni hizmet kolları ortaya çıkmaya devam ediyor. Komisyonsuz ve hızlı geri ödemeli restoranların bulunduğu yeni online yemek siparişi sitesi Acmiyiz.com faaliyet göstermeye başladı.

Türkiye çapında hizmet verecek online platform, hem tüketicinin hem de üreticinin güvenle alışveriş yapabilmesi için sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Bursa merkezli Buhara Grup bünyesinde bulunan birçok farklı işkolundan biri olan online yemek siparişi sitesi Acmiyiz.com’un Genel Koordinatörü Hakan Özaydın, Türkiye’nin online ticaret hacminin dünya standartlarındaki pazar payına ulaşabilmesine katkıda bulunmak istediklerini dile getirdi. 3 yıllık bir altyapı çalışması sonrasında hizmete açılan platformla, Türkiye içindeki ticareti hızlandırarak satıcıların daha fazla tüketiciye, alıcıların da daha fazla ürüne kolay ve güvenli bir biçimde ulaşmaları hedefleniyor.

Mevcut dijital satış modellerinden farklı olarak restoran sahiplerinden komisyon bedeli alınmadığının altını çizen Hakan Özaydın, mağaza sahiplerinin ödemeler için uzun vadeli bekleme sürelerinin bulunmadığını belirtti. Acmiyiz.com’da ayrıca perakende, kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme yoluyla yemek satışı yapabilen geniş kapsamlı hizmet sunuluyor.
Kullanıcıların mutlu ve güven içinde alışveriş yapabilmesi için son teknoloji altyapılar kurduklarını söyleyen Acmiyiz.com Genel Koordinatörü Hakan Özaydın, yazılım ve donanım açısından en güncel teknolojik altyapıyı sunduklarını dile getirdi. E-ticareti herkesin erişip faydalanabileceği pratik seviyeye getirmeyi misyon edindiklerini belirten Hakan Özaydın, önümüzdeki yıllar içinde oluşturdukları büyüme planıyla bilişim ve ticaret sektöründe uluslararası bir marka olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Güncel İçerikler