Kayra Metal, güneş paneline sahip garajı Solar Carport’u tanıttı

Kayra Metal, SAHA EXPO 2022 Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda Amanos markası altında ürettiği yenilikçi ürünü Solar Carport’u tanıttı.

Alüminyum sektörünün önde gelen üreticilerinden Kayra Metal, 25-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen SAHA EXPO 2022 Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda Amanos markası altında ürettiği yenilikçi ürünü Solar Carport’u tanıttı.

2006 yılında küçük bir işletme ile kurulan Kayra Metal, birçok global şirketle çalışarak müşterilerine hizmetler sunmaya başladı. Hedefleri doğrultusunda şirket, markalaşmaya, teknolojiye verdiği önemle birlikte müşterileri, iş ortakları ve çalışanlarıyla birlikte büyük projelere imza atmayı planlıyor.

Amanos, sektörde çözüm odaklı üretim yapan ve farkındalık yaratan “Sistem Evi” olmak için yola çıktı. Amanos, “müşteri odaklı” anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kendini geliştirerek en hızlı, en ekonomik ve en kaliteli çözümü sunan proje ortağı olmayı hedefliyor.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen ve Türkiye’nin yerli üretim potansiyelindeki artışın ve bağımsız  üretim gücünün sergilendiği uluslararası fuarda Kayra Metal’in standı büyük ilgi gördü. Yenilikçi teknolojilerle geliştirip ürettiği birçok ürün ile sektörün ihtiyaçlarına cevap veren Kayra Metal, fuarda Amanos Çatı Sistemleri’nin bir parçası olan Solar Carport’u ziyaretçilerle buluşturdu.

Özel konut ve ticari alanlar için çok yönlü ve ekonomik otopark çözümleri sunan; güneş enerjisi üretimiyle elektrikli araç şarjının mükemmel bir kombinasyonunu oluşturan Solar Carport, üstün teknik özelliklerinin yanı sıra karbon ayak izini azaltmaya yönelik sürdürülebilir ve çevre dostu enerji üretimi avantajı sağlıyor.

Güncel İçerikler