Paycell, Avrupa’da Paycell Europe adıyla faaliyet gösterecek

Birbirinden farklı finansal çözümleri kullanıcılarıyla buluşturan Paycell, Avrupa'da faaliyet göstermek için Paycell Europe adıyla Almanya'da ofis açtı.

Dijital ödeme odaklı çalışmalar yapan Paycell, Avrupa’daki faaliyetlerini yürütmek için Almanya’da ilk ofisini açtı. Stuttgart’ta açılan ofisle beraber Paycell Europe, Avrupa’da daha büyük kitlelere hitap etmeyi amaçlıyor.

Kripto para alım-satım ve Togg’un finansal hizmetlerini üstlendiği haberlerini sizlerle paylaşmış olduğumuz Paycell, yeni atılımıyla beraber ülkemizdeki çalışmalarını yurt dışındaki yeni müşterileri için de kullanıma sunacak gibi görünüyor. Paycell Europe, faaliyetleri için Avrupa pazarında kendini kanıtlayan finans odaklı Solaris ile birlikte çalışacak.

Paycell Europe ve Solaris, güç birliğine giderek finansal çözüm altyapılarını güçlendirmeyi ve kullanıcılarına daha kapsamlı çözümler sunmayı planlıyor. Bu sayede hem kullanıcılar yenilikçi özellikleri kolayca kullanabilecek hem de Solaris ve Paycell Europe, kullanıcılardan elde edilen geri bildirimlere göre gelişimlerini sürdürecekler.

Paycell Europe’un müşterileri için ilk olarak uluslararası para transferi özelliğini kullanıma sunması bekleniyor. Bununla beraber ilerleyen süreçte standart hale gelen birçok özelliğin kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

Paycell’in Avrupa ofisinin de bulunduğu Almanya’nın önde gelen dijital inovasyon merkezlerinden ‘de:hub’ (Digital Hub Initiative); akıllı ürünler, mobilite ve endüstri 4.0’ı çevreleyen yenilikçi çözümler sunan şirketlerin yer aldığı dijital ekosistemden oluşuyor.

Kurulduğu günden bu yana yüksek bir ivme yakalayan Paycell, gerek yaptığı anlaşmalar gerekse de sunduğu birbirinden yenilikçi özelliklerle beraber birçok kişinin kullanmaya başladığı bir uygulamaya dönüştü. Stuttgart’ta kurulan Paycell Europe ile Avrupa pazarında da faaliyetlerine başlayan şirketin ülkemizde olduğu gibi Avrupa’da da oldukça tercih edilerek pazarda kendine yer bulacağı tahmin ediliyor.

Güncel İçerikler