Üretim sektörüne hız kazandıran yerli platform: Tridi

Üretim sektörüne hız kazandırmak üzere yola çıkmış yerli girişim Tridi kurucusu Çınar Topaloğlu ile 3 yıl sonra yeniden bir araya geldik ve girişimin bugünkü geldiği noktayı konuştuk.

Tridi, üretim alanında yenilikçi ürün ve iş modelleri geliştiren bir teknoloji firmasıdır. Geliştirdiği web tabanlı platform ile dijital üretim hizmeti almak isteyen mühendislere tek noktadan birçok üretim hizmeti alabilecekleri bir deneyim sunan yerli bir girişimdir.

Girişimin kurucusu Çınar Topaloğlu ile 3 yıl sonra yeniden bir araya geldik ve bugünkü geldiği noktayı konuştuk.

Tridi; 3D baskı, CNC işleme, sac metal şekillendirme, silikon kalıplama ve enjeksiyon kalıplama teknolojileriyle otomotiv, beyaz eşya, savunma ve havacılık, elektronik ve IOT, medikal gibi farklı endüstrilerdeki sektörlere hizmet verir.

Tasarımı tamamlanmış parçaların üretimini, 250’den fazla üretici firmanın bulunduğu üretim tedarik ağı ile sağlar. Platforma yüklenen tasarımlar, yapay zeka tarafından analiz edilerek üretim esnasında çıkabilecek tüm hatalar öncesinde analiz edilir. Geniş tedarik ağı ve uygun fiyatlandırma avantajı sunan Tridi, endüstriyel müşterilerin talep ettikleri parçaların sistemde daha önce aynı üretimi yapmış doğru üreticiyle üretilmesini sağlar.

Çınar Topaloğlu: “Tridi platformu, müşterinin hiçbir yatırıma gerek duymadan milyonlarca dolarlık bir makine parkuruna sahip olmasını sağlar.”

Güncel İçerikler