Sabancı ARF: Girişimlere Sabancı Center’da ofis, 30 bin dolar hibe, 150 bin dolar yatırım ve dahası

Sabancı Holding, hem Sabancı Topluluğu çalışanları, hem de dış girişimcilerin fikirlerini geliştirebileceği 20 haftalık, mentorluk, nakdi destek, hızlı ticarileşme ve yatırım fırsatlarını içeren yenilikçi bir erken aşama hızlandırma programını hayata geçiriyor.

Adını Almost Ready to Fly’in baş harflerinden alan Sabancı ARF, erken aşama (MVP, prototip, laboratuvar aşaması veya müşteri doğrulama aşamasında) veya pazara yeni çıkmış şirketleşmiş girişimcilere odaklanıyor ve ticarileşme süreçlerini hızlandırmasına destek oluyor.

Seçilen girişimlere 20 haftalık program sürecinde, Sabancı Topluluğu şirketlerinin Üst Düzey Yöneticileri mentör olarak atanıyor, ürün geliştirme ihtiyaçları için 30.000 dolar nakit desteği sağlanıyor, program süresince toplamda 150.000 dolara kadar yatırım fırsatı ve topluluk bünyesindeki şirketlerle iş birliği yapma fırsatı sunuluyor. Süreç boyunca, programa katılmaya hak kazanan tüm girişimcilere Sabancı Center, 4 Levent İstanbul adresinde ortak çalışma yapabilecekleri açık ofis imkanı da sunulmaktadır.

Güncel İçerikler