Bursa merkezli oyun girişimi Metacorn Games, 8 milyon TL yatırım aldı

Bursa merkezli Türk oyun girişimi Metacorn Games, mobil oyun evreninde yarattığı kendi ekosistimiyle fikri mülkiyet ve patent haklarına sahip olduğu yenilikçi mobil oyun fikriyle kullanıcılar ile buluşmaya hazırlanıyor.

Edindiğimiz bilgiye göre Metacorn Games, adı açıklanmayan bir melek yatırımcıdan, 8 milyon TL yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte girişim, kurduğu güçlü iş birlikleriyle yerel ve global ölçekte başarı hedefliyor

Metacorn Games, ilk projesi olan Süper Oyun kullanıcıların beğenisine çok yakında sunulacak. Hayatınıza Süper bir dokunuş mottosuyla hazırlanan ilk proje Süper Oyun, kullanıcılarının hayatlarını değiştirebilecek bir maddi imkan sağlama hedefiyle geliyor. Oyunu oynayanların kazanacağı hediyeler ile hayatları tamamen değişebiliyor olacak.

Süper Oyun Projesi, oynaması ücretsiz ve kolay olan şans ve strateji oyunudur. Her yaş grubunun rahatlıkla oynayabileceği sadelikte tasarlanan bu oyun Türkiye pazarındaki geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. METACORN GAMES, sahip olduğu patent ve telif haklarından dolayı oyunun kullanıcıları arasında binlerce TL hatta milyon lira kazanabilecekleri bir oyun sunuyor olacak.

Metacorn Games CEO’su Ali Özer ise şöyle aktarıyor; “Patent sahibi olduğumuz alanda, oyun ekosisteminde Dünyada ve Türkiye’de bir ilki yapmış olacağız. Süper Oyun ile başlatacağımız serüvenle birlikte ilk önce Türkiye’de sonra ise Avrupa, Amerika ve diğer bölgelere yayılacağız.” dedi.

Güncel İçerikler