Yemek sipariş uygulaması Fuudy, 11 milyon dolar değerleme üzerinden 300 bin dolar yatırım aldı

Gurme yemek sipariş uygulaması Fuudy, Techmine Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı‘ndan 11 milyon dolar değerleme üzerinden 300 bin dolar yatırım aldı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında ise 7.1 milyon dolar değerleme üzerinden 1.1 milyon dolar yatırım almıştı. Vakko Holding’den ise bu yılın Ocak ayında 10.1 milyon dolar değerleme üzerinden 3 milyon dolar yatırım almıştı.

Fuudy, bu yatırımla birlikte üçüncü yatırımını almış oldu. Kurulduğu günden bu yana kullanıcılara yemek siparişi hizmeti vermenin ötesinde üst düzey bir hizmet ve teknoloji deneyimi sunmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren bir uygulama.

İlker Baydar’dan edindiğimiz bilgiye göre; gerçekleşen yatırımı büyük ölçüde teknoloji ve ürün geliştirme alanında değerlendirmeyi planlıyorlarmış.

İlker Baydar: “Techmine Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ile gerçekleşen iş birliğimiz bizim için çok değerli. Teknoloji alanında Türkiye’nin en üst düzey sipariş uygulaması olma hedefiyle emin adımlarla ilerliyoruz ve pek çok konuda ilk olma gururunu yaşıyoruz. Fuudy’nin sektörde bu özel yere sahip olmasında tüm iştiraklerimizin kattığı değerin yeri büyük.”

Önümüzdeki süreçteki planlarla ilgili Baydar: “Kullanıcılarımıza lezzet deneyimini en iyi şekilde yaşatmak için pek çok yeniliği ülkemizde tecrübe etmeye devam ediyoruz. Yemek siparişinin yanı sıra çoğu online platformlar arasında Fuudy’de bulunan seçkin markaların ürünlerini Fuudy Market bölümümüz ile Fuudy ayrıcalığı ve güvencesiyle evlere servis ediyoruz. Ayrıca Ghost Kitchen projemizle şehrin değerli şeflerinin menülerini farklı lokasyonlarda sadece online sipariş odaklı kurulan mutfaklar aracılığıyla daha geniş bir kesimle buluşturmayı hedefliyoruz. Odağımıza her zaman “iyi yemek deneyimini” alarak bu vizyonla yenilikler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Güncel İçerikler