Getir, canlı yayında alışveriş deneyimi sunan Vidyodan’ın çoğunluk hissesini satın aldı

Sizlere ilk olarak Nisan 2021’de Nazım Salur‘dan aldığı 1 milyon dolarlık yatırım ile duyurduğumuz yerli girişim Vidyodan‘ın bugün Demirhan Buyukozcu‘dan edindiğimiz bilgi doğrultusunda, hisselerinin çoğunluk kısmını Getir tarafından satın alınmış.

İki tarafın anlaşma maddeleri veya finansallarıyla ilgili bilgi paylaşılmadı. Vidyodan, Kaan Kayabalı ve Yusuf Mert Yılmaz tarafından kuruldu.

Edindiğimiz bilgiye göre; Onedio’nun vidyodan üzerindeki tüm hisseleri satın alınmış ve Kaan Kayabalı’nın da içeride halen küçük bir hissesi bulunuyormuş.

Demirhan’ın paylaşımı “@onediocom olarak 1.5 sene önce kurduğumuz spinoff girişimimiz @vidyodan’ın çoğunluk hissesinin @getir’e satışını tamamladık. Benim de ilk official exitim olmuş oldu. Türkiye girişimcilik ekosistemine yatırmaya devam edeceğiz. Herkese hayırlı olsun. Sevgiler.”

Canlı yayında alışveriş deneyimi sunan Vidyodan, Onedio çatısı altında kurulmuş bir Spin Off girişimdir.

Kullanıcıların canlı yayınlar aracılığıyla satıcılarla direkt iletişim kurarak ürünleri yakından inceleyebilecekleri ve soru sorabilecekleri canlı yayın sistemiyle online alışveriş platformu sunan Vidyodan; satıcıları, influencerları ve tüketicileri bir araya getiren sistemiyle standart alışveriş uygulamalarından ayrılıyor.

Cep telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Vidyodan uygulaması; kıyafetten gıdaya, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinden elektronik eşyaya kadar geniş bir yelpazede sunduğu ürünleri canlı yayında inceleyerek satıcıya soru sormanızı mümkün kılıyor.

Güncel İçerikler