Nakit akış yönetim çözümleri sunan Londra merkezli Finmap, Türkiye pazarına girdi

İşletme sahipleri için nakit akışı yönetimini kolaylaştırma hedefiyle; Dima Dubilet, Ivan Kaunov ve Oleksandr Solovei tarafından kurulan Londra merkezli girişim Finmap, Türkiye’de faaliyetlerine başladı.

KOBİ’lerin nakit akışı yönetimini kolaylaştıran ve bir Fintech girişimi olarak karşımıza çıkan Finmap, 2018 yılında Ukrayna’da kuruldu. Daha sonra merkezini Londra’ya taşıdı. Nakit akışı yönetimini kolaylaştıran Finmap; küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin zamandan tasarruf etmelerine olanak sağlamanın yanı sıra kârlarını da artırmalarına aracılık ediyor.

Halihazırda Polonya, Çek Cumhuriyeti ve İspanya’daki faaliyetlerine devam eden Finmap artık Türkiye’de de KOBİ’lerin ve girişimlerin kullanımına açıldı.

Finmap, işletme sahiplerinin geleceğe yönelik projeksiyonlarının yanı sıra hali hazırdaki performanslarını da analiz etme açısından nakit akışı yönetiminin ne kadar kritik olduğunun farkında ve bu alandaki eksikliği gidermeyi amaçlıyor. Finmap ekibi, ‘Seri girişimciler olarak, işletme sahipleri için kaynak ve zamanın ne kadar önemli olduğunun ve şirket operasyonlarını optimize etmedeki rolünün de farkındayız’ diyor.

Üstelik Finmap işletme sahiplerine ürünü denemeleri için 14 günlük ücretsiz kullanım teklif ediyor. Bununla beraber AKBANK, Banco Santander, BBVA ve CaixaBank dahil olmak üzere 2.000’den fazla Avrupa bankasıyla entegrasyona sahip olan Finmap şimdiye kadar 40’tan fazla ülkede, 2000’den fazla şirkette kullanılıyor.

Güncel İçerikler