Mikro birikim ve yatırım uygulaması Yancep, kullanıma açıldı

Son kullanıcıya yönelik ilk mikro birikim ve yatırım uygulaması olan Yancep, kullanıcılarla buluştu. Uygulama, küçük tutarlar ile yatırım yapmak isteyen bireylere, kişiselleştirilmiş portföyler sunarak finansal yatırımı herkes için “ulaşılabilir” hale getiriyor.

Mikro birikim ve yatırım uygulaması Yancep sayesinde küçük birikim sahipleri de herhangi bir finansal bilgiye ihtiyaç duymadan profesyoneller tarafından yönetilen portföylere kolayca ve güvenle yatırım yapabiliyor.

Gedik Yatırım, hiBoost ve Appcent’ten toplam 350 bin dolarlık yatırım alan Yancep, yakın zamanda yeni bir yatırım turuna daha çıkmaya hazırlanıyor.

“Yancep’te 1 TL birikimi bile yatırıma dönüştürmek mümkün”

Birikim ve yatırım uygulaması Yancep’teki fon sepetleri, farklı risk seviyelerindeki varlıklara ve temalara yatırım yapan fonlardan oluşuyor. Fon sepetlerinin içerikleri ise değişen piyasa koşullarına ve beklentilere göre uzmanlar tarafından aktif olarak güncelleniyor.

Yatırım fonları pazarını daha hızlı büyütme ve pazarın tabana yayılmasına katkı sağlama vizyonuyla yola çıktıklarını ifade eden Yancep kurucu ortağı Hilmi Kaya, “Her geçen gün artan global enflasyon nedeniyle birikim yapmanın giderek zorlaştığı bir finansal ortamdayız. Yancep olarak küçük birikimlerini düzenli olarak yatırıma dönüştüren yatırımcıların uzun vadede finansal özgürlüklerini kazanmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Yancep’te 1 TL birikimi bile yatırıma dönüştürmek mümkün.” dedi.

Güncel İçerikler