Yerli girişim Faladdin, kurgusal evren tasarımcısı Vemaker ile dijitaldeki ilk fal etkinliğini gerçekleştirdi

Yerli girişim Faladdin, kendi alanında bir ilki gerçekleştirerek, kurgusal evren tasarımcısı Vemaker‘ın alt yapısını sunduğu dijital bir evrende kahve fincanlarını okuduğu bir etkinlik yaptı.

Her gün daha da gelişen yorumcu algoritması ve kullandığı görüntü işleme teknolojisiyle Faladdin, geleneksel kahve falı deneyimini, kendi tabiriyle Metaverse olarak konumlandırılan bu dünyaya sunan ilk fal uygulaması oldu.

Vemaker ile ortak hazırlanan evrende yerlerini alan kullanıcılar Faladdin’e kahve fincanlarını göndererek fallarını dijital düzlemde canlı olarak dinlediler. Influencer Dilara Arıkanlı dahil olmak üzere dijital platformda yerini alan herkes kendi avatarını oluşturarak evrende serbestçe gezme, sohbet etme ve kaynaşma fırsatını yakaladı. Ardından Faladdin sanal dünyaya aktarılan kahve fincanı fotoğraflarını yorumladı.

Vemaker’ın dünyasında interaktif olarak gerçekleşen bu etkinlikte kullanıcılar Faladdin’e sorularını direkt olarak sorabildiler. Bununla beraber platforma dünyasına giriş yapan Faladdin, ürünü olduğu Vision Technology şirketi öncülüğünde yeni bir geleceğin temellerini atıyor. Sürekli yenilenen ve kendini geliştiren bir yapay zeka uygulaması olan Faladdin, bu adımıyla beraber kendini rakiplerinden ayırarak farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Geleceğin “Hibrit Dünya”sında Faladdin’e özel ürünlerin online olarak satışa çıkarılması bekleniyor.

Girişimin kurucusu Sertaç Taşdelen: “Faladdin evreninde kullanıcılar dijital ortamın yenilikçi ve özgür atmosferinde gezinirken, sanal ortamda öne çıkacak ürünlere erişim sağlamış olacaklar. Bir sosyalleşme aracı olarak kullanılabilecek olan Faladdin evreninde kullanıcılar hem kendini ifade etme imkanı hem de çok sevdikleri kahve falını yepyeni bir evreni keşfederek ve eğlenerek deneyimleme imkanı bulacak.” dedi.

Güncel İçerikler