Yerli fintech Arf, Avrupa’nın en iyi Web3 girişimleri arasında gösterildi

Arf, Financial Times tarafından desteklenen medya platformu Sifted'ın hazırladığı "Avrupa'da İzlenmesi Gereken 13 Web3 Girişimi" arasında gösterildi.

Yerli fintech Arf, Sifted’ın Avrupa’daki lider yatırımcıların içgörülerinden yola çıkarak hazırladığı Avrupa’da İzlenmesi Gereken 13 Web3 Girişimi arasında gösterildi.

Sifted, listeyi Avrupa’daki lider yatırımcıların içgörülerinden yola çıkarak hazırladı.

Girişimciler, Arf’ı “derin finansal ve teknik uzmanlığı bir araya getirirken çok büyük ödeme pazarında kilit bir oyuncu olmak için çok iyi konumlanan” bir girişim olarak tanımlandı. Arf, farklı DeFi ilkelerini tek bir çözümde buluşturan ve bunları uluslararası ödemeleri daha ucuz ve hızlı gerçekleştirmek isteyen finansal kuruluşlara sunan bir girişim olarak öne çıkıyor.

60’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Arf, para şirketleri, ödeme kuruluşları, e-cüzdanlar ve neobank’ler gibi lisanslı finansal kuruluşlar için stablecoin tabanlı küresel ödeme ağı sunuyor. Arf, yakın zamanda duyurduğu, finansal kuruluşların anında ulaşabildiği işletme sermayesi kredi ürünüyle de dikkat çekiyor.

İzlenmesi gereken 13 Web3 girişimi:

  1. Crowdpad
  2. Goals
  3. Atlendis
  4. Kiln
  5. Nayms
  6. Credix
  7. Arf
  8. Tiny Rebel Games
  9. Tacter
  10. Playmint
  11. Aztec
  12. Cryptio
  13. Arweave

Güncel İçerikler