Yerli astroloji uygulaması Heralogy, kurucu ortaklık ile 650 bin dolar yatırım aldı

Çalışmalarına çok kısa sürede başlayacak olan yerli astroloji uygulaması Heralogy, kurucu ortaklık yapısıyla Murat Aksu ve Okan Beygo'dan 650 bin dolar yatırım aldı.

Türkiye’nin önemli bir astroloji uygulaması olmayı hedefleyen, pazar yeri ve yapay zeka yapısını bünyesinde bulunduracak olan astroloji platformu Heralogy, ilk turda; Murat Aksu ve Okan Beygo’nun sahibi olduğu TurkTicaret.net ile kurucu ortaklık yaparak 650 bin dolarlık ilk yatırımını aldı.

Çalışmalarına İstanbul’da başlan Heralogy‘nin kurucusu ve CEO’su Merve Kesat geçmişte Yemeksepeti Vale projesini yönetmişti.

Astrolojiyi teknoloji ile buluşturan Heralogy; astroloji severlerin favorisi olma iddiasını taşıyor. Türkiye ile başlangıç yapacak olan uygulama; MENA, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyaya açılmayı hedefliyor.

Heralogy CEO’su Merve Kesat egirişim’e verdiği özel demeçte: “Astroloji ve dijital kullanıcı deneyimi kulvarlarında yıllardır biriktirdiği tecrübe ve bilgi birikimini birleştirdiği yeni projesi için heyecan duyuyoruz. Türkiye’de daha önce hiç denenmemiş bir şeyleri hayata geçirmek oldukça heyecan verici. Astroloji ile ilgisi olsun olmasın herkesin deneyeceği ve kullanmaktan keyif alacağı bir uygulama üzerine çalışıyoruz. Türkiye’de en büyük; Dünya’da ise en çok yüklenen ilk 5 Aplikasyon içerisinde yer almayı hedefliyoruz.” dedi.

Bu fikrin çıkış noktasıyla ilgili Merve, “Yemeksepeti’nde çok yoğun bir çalışma temposundayken tutkuyla bağlanabileceğim bir hobi aradım, astroloji ile ilgilenmeye başladım. Her zaman kendi işimi, girişimimi yapmak istedim. Ve işten ayrılarak astrolojiyi teknolojiyle birleştirmeye karar verdim. Kendi işimi en iyi şekilde yönetilmek için de Proje Yöneticiliği’min yanına astrolog sıfatını ekledim.” dedi.

 

Kişisel astroloji yorumlarından, doğum haritalarına pek çok detayı cebimize taşımayı hedefleyen Heralogy; tüm yaş grubundaki insanların kolaylıkla kullanabileceği ve kendine dair merak ettiklerini eğlenerek takip edebileceği bir uygulama olmayı hedefliyor.

Pek çok astroloğun yer alacağı ve kullanıcıların diledikleri astrologla çalışma imkanı bulabileceği bir pazar yerinin de yer alacağı uygulamada kimleri göreceğimiz ise henüz gizliliğini koruyor.

Astroloji severleri bu sonbaharda güzel sürprizler bekliyor. Web sitesi de şu an yenileniyor. Girişimle ilgili size son gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler