Şirket kurma hizmeti sunan yerli girişim Defterdar, tanıtıldı

Şirketlerin ihtiyacı olan tüm süreçleri tek platformda buluşturan yerli girişim Defterdar, Beykoz’da yer alan yalı ofisindeki lansmanla tanıtıldı.

Pandemiyle birlikte rekor artış gösteren yeni şirket kurulumları girişimcilere birçok farklı sorumluluk veriyor. Şirket kurulum süreçlerinden girişimci desteklerine, adres beyanından marka tescil başvurularına, ön muhasebeden dijital dönüşüm çözümlerine kadar şirket yönetiminde önemli noktalar yer alıyor.

Şirket sahiplerinin bu süreçlerdeki tüm yönetimini tek panelde bir araya getiren Defterdar, 360 derece yönetim hizmeti sunuyor. Beykoz’da yer alan yalı ofislerinde tanıtılan Türk girişimi Defterdar şirketlerin kurulumdan yönetime tüm süreçlerine entegre çözümler sunmayı hedefliyor.

Kısa sürede şirket kurma

Üç adımda online olarak iş kurulumu sağlayan girişim geliştirdiği panel ve iş ortaklarıyla muhasebe, sanal ofis ve e-ticaret entegrasyonu gibi hizmetler sağlıyor. Türkiye’nin en başarılı muhasebe girişimlerinden Paraşüt, önde gelen e-ticaret yönetim şirketlerinden Yengeç ve 13 şehirde 53 farklı paylaşımlı ofis çözümü sunan eOfis ile partner olan Defterdar, 1 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak.

Defterdar, eOfis’in Beykoz Yalı lokasyonundaki ofislerinde gerçekleşen lansman etkinliği ile girişim dünyasına adım attı. Defterdar ekibi, Paraşüt, Yengeç ve eOfis yöneticileriyle birlikte girişim dünyasının önde gelen isimlerinin katılım sağladığı lansman Defterdar Kurucu Ortağı Doğukan Coşkun’un konuşmasıyla devam etti.

“Hedefimiz 2022 sonuna kadar binlerce şirketin kurulumunu sağlamak”

Doğukan Coşkun, Defterdar Kurucu Ortağı

Lansmanın açılış konuşmasını yapan Defterdar Kurucu Ortağı Doğukan Coşkun, “Defterdar ekibi olarak 1 yıllık çalışmamızın duyurusunu yapmak üzere sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Küçük bir ekiple başladığımız bu yolculukta başta Paraşüt, Yengeç ve eOfis olmak üzere çok güçlü partnerlikler edindik. Defterdar’ın etkisini büyüten ve ilk adımlarını atmasını sağlayan da bu oldu. 1 Temmuz itibariyle Defterdar tam anlamıyla kullanıma açılacak. Bu tarihten itibaren Defterdar şirketlerin kurulumundan yönetimine kadar birçok farklı hizmeti kullanıcılara sunacak. Türkiye’nin en köklü muhasebe uygulamalarından Paraşüt, e-ticaret entegrasyonu konusunda deneyimli Yengeç ve 53 lokasyonuyla ofis hizmeti sunan eOfis bu projenin en önemli stratejik partnerleri oldu. Başta bu yolculuğun mimarı olan Defterdar ekibine, iş ortaklarımıza, bugün burada bizleri yalnız bırakmayan sizlere ve gelecekte Defterdar ile büyüyecek kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl içerisinde binlerce şirketin kurulumunda imzamızın olmasını hedefliyoruz ve bu hedef için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Ön muhasebe ve e-belge çözümlerimiz ile girişimcilerin yanındayız

Yeni girişimcilerin, kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için güvenilir kaynaklara ihtiyaç duyduklarını söyleyen Paraşüt Satış Direktörü Taner Özdoğan, “Girişimcilik ekosisteminin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Defterdar ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Paraşüt’ün dijital dönüşüm sürecinde işletmelere yol arkadaşlığı yaptığını ifade eden Özdoğan sözlerine şöyle devam etti; “Bu iş birliği ile yeni girişimcilere fatura takibi, gelir gider takibi, raporlama, stok takibi, kredi kartı ile online tahsilat, e-fatura, e-arşiv, e-ihracat gibi temel ön muhasebe hizmetleri sunacağız. Muhasebe hizmetlerinin ötesine geçerek, günümüzde artık neredeyse tüm sektörler için zorunlu hale gelen e-belge çözümlerimizle girişimcilerin dijital dönüşüm süreçlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmelerini sağlayacağız. Anahtar Teslim e-Belge hizmetimiz ile girişimciler, yerlerinden bile kalmadan, dakikalar içerisinde e-faturayı da kapsayan e-belge kullanıcısı olabilecek.”

Güncel İçerikler