Boyner, ürünleri evde deneyip satın alabileceğiniz yeni hizmeti Boyner Now’ı duyurdu

Boyner, online alışverişte ezberleri bozacak Boyner Now uygulamasını hayata geçirdi. Boyner uygulaması içinde yer alan Boyner Now hizmeti ile 600’ü aşkın marka, yüzbinlerce ürün yelpazesi sadece 90 dakikada müşterilere teslim edilirken tüm detayları onların beklentilerine göre tasarlanmış bir online alışveriş deneyimi sunuluyor.

Dijitalleşme alanında son dönemlerde yaptığı atılımlarla dikkat çeken Boyner, uygulamaya geçirdiği yeni hizmeti Boyner Now ile perakende sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor.

Yaklaşık 200 kişilik bir ekibin, dokuz aylık çalışması sonucu hayata geçirdiği Boyner Now uygulaması, online alışverişte müşteri deneyimini bir adım öteye taşıyor.
Boyner mobil uygulamasını içinde yer alan Boyner Now sekmesinden giriş yapan kullanıcılar, seçtikleri ürünleri alternatif beden ya da renkleriyle hiçbir ücret ödemeden sipariş ediyor, 90 dakika gibi kısa bir sürede ürünleri kapısında teslim alıyor ve ürünleri denedikten sonra iade ya da değişim işlemlerini yine rahatça Boyner mağazalarından veya randevulu iade ile kapılarından yapabiliyor.

Cem Boyner tarafından uygulamanın ilk defa ayrıntılarıyla anlatıldığı tanıtım etkinliğinde katılımcılar bu deneyimi canlı olarak yaşadı ve siparişleri etkinlik sırasında Boyner Now müşteri temsilcisi tarafından teslim edildi.

“Önce dene, tamamsa öde”

“Önce dene, tamamsa öde” söylemiyle tüketiciler ile buluşan Boyner Now’ın devrim niteliğinde bir yenilik olduğunu vurgulayan Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cem Boyner, “Çok büyük bir ekip ile uzun süredir bu proje için çalışıyoruz. Sıfırdan başlasak böyle büyük bir operasyonu hayata geçiremezdik. Tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız ve geniş operasyon ağımız ile yıllardır sanki bu proje için hazırlanmışız. Müşterilerimizi dinledik, online alışverişin bütün acı veren noktalarını topladık.

Sipariş edilen ürünün 90 dakikada teslim edilmesi, farklı bedenlerin sepete eklenmesi ve önce deneyip sonra ödeme yapılması gibi üç büyük yeniliği Boyner Now’da bir araya getirerek, kritik noktalara çözüm olduk. Dünyada bu üç yeniliği bir arada toplayan başka bir uygulama yok. Şu anda ülkemizin yüzde 35’i Boyner Now’ın kapsama alanında, yaz sonuna kadar bu kapsama alanını yüzde 70 oranlarına ulaştırmak ve iki yıl içerisinde, Türkiye’yi yüzde 100 Boyner Now mutluluğu ile buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Şu an için minimum alışveriş tutarının 100 TL, gönderi hizmet bedelinin ise 14,99 TL olan sistemde, lansmana özel ilk siparişte hizmet bedeli yok.

Güncel İçerikler